Jag krigar.

Jag strejkar just för tillfället.Eller krigar kanske jag ska kalla det. Så min nya blogg kommer dröja ett tag, är i hungerstrejk och allting annat. Tyck jag är fjantig what ever, men nu har jag fått nog och håller på att sätta foten i marken :)

yeah

ja ni, detta är snart slutet för ttypjohannaa. Dags att lägga skiten bakom sig, kommer länka bloggen när den är klar. Hon som ska göra headern och allt de är riktigt grym på det hon gör så hoppas de blir bra.

tillsammans kan vi gå mot rött.

Jag har mega tråkigt, funderar på oc hta kameran till stallet och fota hästarna lite, men mamma behöver hjälp med aron.. äsch vi får se hur det blir. Jag vet att jag vill ha ett stativ till kameran iaf, typ nu. :(

aja ska sätta på en film och fixa lite med min nya blogg lite. Jag sviker aldrig blogg.se, fast nattstad är lockande.. Nej men blogg.se is it!

HEJ

Har varit barnvakt hela helgen. Har inget mig emot. Igår när jag vaknade var aron och karl nere i soffan där jag låg och sov, sen efter en halvtimme kom tilde och meja och syster, sen kom mormor och morfar och farmor, sen kom john och carola och leiah. Full rulle hela dagen.
 
Har lekt med tilde och meja hela dagen, passat aron och leiah samt umgås med familjen. Himla roligt! Jag och carola satt och lekte med Aron och Leiah på en filt och Aron blev såå glad när jag gjorde ''tittut', det var poppis det. Ett hallelulja moment alltså. Sen satt jag och Leiah och myste resten av kvällen, så mysigt! Jag och john åkte till macken och stallet lite senare på kvällen. 
 
Idag har jag tagit ut hästarna, mockat och nu passar jag aron. :)
 

corona.

Jag tror på hästpratare, inte alla, men Anna tror jag på. Jag var väldigt skeptiskt i början, men de hon sa stämde och jag tror på detta fullt ut.
Detta var det sjukaste jag varit med om. Kasettet jag fick som hon spela in ( anna) är helt konstigt så jag väntar på att pappret där allt corona sa står med på. Men kan skriva en del av det hon sa.
 
men de börja med att anna ( som hon heter) frågade vad hon hette, hur gamma hon är och hur länge jag haft henne, svarade på alla tre frågor. Sen skulle hon börja förklara för mig vad hästkomunication va, men då börja hon plötsligt skriva och skriva, och corona tuggade,jäspade och buffa på henne hela tiden..
 
sen efter min när hon var klar så sa hon: ni har inte haft det lätt. Men det är inte mitt fel för dethär är längre bak. Hon säger att jag ska inte lyssna på någon annan än mig själv, och att jag ska lyssna på MITT hjärta. JAg ska inte låta andra ta mina beslut och särskillt inte mina föräldrar. Fick hon välja skulle hon viija stanna hos mig för alltid. Hon och jag trivs med varandra men både gott och ont. Hon sa oxå att hon har damp, och hon stressar upp sig i olika siutvationer. Corona mår otroligt dåligt över sitt handikapp och är sjukt ledsen för att det blev som det blev. Hon sa att dom kunde ha gjort något åt hennes öga, men kom på det försent .Hon rymmer för hon vet inte vad hon ska göra av henne och vart hon ska ta vägen. Interst inne är hon ledsen. Och hon kanske inte är min drömhäst, men öppnar jag mitt hjärta för henne blir hon min drömhäst. Hon har väntat på mig i flera år, för hon mår dåligt över att hon har blivit så missförstådd i många år och att jag är den ända som förstår henne. Hon tycker jag är lugn, och hon gav mig berömm för jag är en medlidande person, alltså att jag hatar och se djur lida. DEt gav hon mig extra beröm för. Men hon ville inte att hon skulle säljas pga att hon krånglar, för hon har damp och är jätteosäker i sig själv somsagt. Hela becken benet eller va de va är helt snett och det är det som gör henne så fruktansvärt stel, hon har fått behandling förr men det hjälpte inte för dom visste inte riktigt vart.Hon sa oxå att ja skulle sluta med fodret för det är så onödigt att hon får sockerkickar när jag inte rider henne så ofta. ( hur kan hon veta de???) Alltså hon sa sjukt mycket och jag grät, jag kommer få pappret på posten om några dagar, fick allt på en kasett oxå men det va för jobbigt att lyssna på.. alltså jag älskar corona.
 
DEt som är så sjukt med allt, är att hästprataren visste ingenting om att jagskullel sälja henne och att de va pga mina föräldrar.. förstår verkligen inte hur corona fatta? För tror knappats Anna kunde gissa det till sig.. alltså herre gud. Det bästa jag har gjort för oss iaf, kommer skriva allting som står på lappen när jag får den.
jag älskar dig.

Fakk

Skulle på fest i karlstad idag. Men blev inget för min bror med familj ifrån norge kommer idag å stannar till på söndag och ser han bara några gånger om året och då väljer kag faktiskt och skippa en fest, för ja vill umgås med dom så mkt som möjligt. Fast vill så jävla gärna på festen.. Fakk my life.

Inlägget om hästprataren kommer sen


Det var pga dig det inte funkade.

Kom nyss hem ifrån skolan, fick ett besked nyss oxå. Elelr inte besked men ja. Fan. Aja, ska titta på film nu och faktiskt tycka synd om mig själv för en gångs skull..

du betyder ingenting, nej.

jag ledsen för att jag inte är ledsen nånstans och förresten jag känner mig stark att jag inte känner nåt alls
 

Känslofylld dag, oja. Börja bra och sluta bra, men vad hände där i mitten? Att se dig men ''inte röra'' var sjukt jobbigt, jag sa ingenting.. för jag skäms. Jag skäms att jag var så jobbig mot dig och gjorde bort mig totalt. Jag skäms för jag ens var med dig, jag skäms att jag kallade dig min pojkvän. Min kompis undra varför jag inte sa ett ord, jag såg arg ut. Jag svarade bara att jag blir så sur när jag ser han och jag har ingenting och säga honom. Så falsk och så genomskilnig? Nej det finns bara inte ord.
 
Trots ångesten jag bärde runt på sen igår kväll så mår jag bra. Hade sjukt roligt i skolan med mina motherfuckers ;) ( eller va säger ni angelica felicia och becca? haha) och hade sjukt roligt med frida ute på torsby. Vi gick runt och runt, sen in i på stjärneskolan och sa hej till majsan, sen ner på torsby och rötade gärnet där. Såg finaste där oxå, thihi! När vi stod och väntade utanför fotocity kom Didrik Martin och Anton oxå så dom väntade med mig tills mamma var klar med fotograferingen. Vädret gjorde mig sjukt happy, men du gjorde den fina himlen grå.
Nej,nu saknar ja kattis. KATTIS KOM HIT NU.
_
Att du ligger med nån annan betyder ingenting alls
Och du kan göra vad du vill, för du betyder ingenting, nej



för vi kunde varit perfekt men nu är du bara hälften så bra

alltså den låten, bästa i mitt liv. Fyfan. Lyssna på den.
 
Skrev världens text här, men han är inte värd att synas mer på min blogg. hihi busig tjej. Nej men lyssna på låten.
 

 

Nu.


so many dream så many plans.

Tycker det är dags att gå vidare, med allting, lägga all skit bakom sig och sikta framåt. Denna blogg har jag haft när jag skrivit av mig mestadels. Alltså är alla minnen kvar i den och folk kan gå in och läsa på den närsom helst nu när läsarantalet har ökat. Hade koll på vilka som läste min bllogg på ugnefär när jag hade max 12 läsare per dag, ibland var det bara 8 st per dag. Därför kommer jag lämna ttypjohannaa.blogg.se någon dag, dels för jag hatar namnet och dels för jag vill gå vidare. kommer antagligen byta till nattstad.se då min vän felicia bytte dit och jag blev nyfiken på sidan, den verkar rätt ok. Men iaf, ni får en video på min kära enögda Corona.
 

namnam

Sitter och dricker varm choklad nu, mamma kom med ett SUPERGOTT tips igår.

Först har man ca tre skedar ( sånna små kaffe skedar) med socker i botten på muggen, tre skedar med kakao och grädde på botten av muggen, ( alltså så det inte blir hela koppen bara botten) så rör man tills det blir slätt typ. Sen har man i varmmjölk och rör om, sjukt gott!

I morgon efter skolan blir det nog så att jag och angelica och några till stannar kvar i torsby och äter, men inget som är säkert ännu. Har bara lust att stanna hemma hela veckan, men har lovat mig jsälv att jag ska kämpa dom sista månederna nu, och vill inte göra någon besviken, kämpa kämpa kämpa på. Har fått valt bort No'n nu så ja kan lägga all min energi på matten och svenskan ist, så jag kan få godkänt i matten någon gång och bättra mina betyg i svenska lite. Nu kommer folk undra varför jag får välja bort no'n. Det är för jag inte har godkänt i fysik eller kemi och jag hänger verkligeni nte med på lektionerna för fem för jag tycker det är alldeles för svårt. Iknow, men det är matten som förstör för mig.

eg

Vissa personer är bara så falska så det lyser igenom, skrattar åt det. Det är så sjukt konstigt med folk som har dubbelmoral i sig hela tiden och kan aldrig bestämma sig. I ena stunden gäller det, andra det, alltså jag fattar inte? Varför inte bara bestämma sig för en grej, och hålla sig till det/den?

Aja, till helgen är det folkrace som gäller, ska se om jag ser lilla viktorboii, haha. Han är alltid se onn när jag ser han på folkrace, gullit se. Ska heja gärnet på jennifer iaf, och majsan, och kanske viktor om han är snäll, thihihihi

horse or not.

Jag pratade med min kusin häromdagen. Hon frågade mig om en lägenhet var viktigare än ha en häst. Jag hade inte tänkt så mycket på det, men då fick jag verkligen en frågeställare alltså. Såklart inte lägenheten är viktigare än häst, men. Det är ju detdär sablans 'men'et' som förstör allting. Jag blir less på det, det blir jag. Jag blir påverkad av mina föräldrar som är ständigt negativ av ronna, mhm, hur kul? Klart man dras med in i skiten om man får höra samma saker varje dag. Men iaf, för mamma får jag göra hur jag vill fast jag vet hon inte vill jag ska ha ronna. Har jag inte ronna kvar får jag antingen en lägenhet eller hund, men vill inte behöva känna att jag har bytt ut ronna mot nått sådant, hon betyder mycket mer för mig än det faktiskt.
 
Tänker skriva någa postitiva och negitiva saker med häst och lägenhet.
 
Att ha lägenhet..

↑ ( tummen upp)
 
* man slipper gå upp tidigt på mornarna för att hinna med en buss

* man kan ha folk där hur man vill och när man vill

* man kan ha fester där utan att behöva fråga sig runt om folk har fester planerade

* man lär sig hur det är att vara vuxen, laga mat, städa, tvätta osv.

↓ ( tummen ner)
 
* man får städa själv

* Laga mat själv *

* städa efter sig på fester

* köpa massa saker

* betala flera tusen i månaden

DEtta är bara några få saker som jag tycker är negatift och positivt med att ha lägenhet/häst.
 
Att ha häst..

↑ ( tummen upp)

* Man får en bästa vän

* man har alltid något att göra
 
*man kan rida när man vill

* man kan mysa med hästen utan att vara rädd att den ska tycka bättre om någon annan ;) 
 
* man blir alltid glad om man är ledsen.


↓ ( tummen ner)
 
* Man får mocka varje eviga dag

* sjukt mycket tid varje dag om du har ont om tid

* får lägga ut ca 1000 cr i stallhyra, 800 med hovslagare och några hudra extra för annat per månad. Dock betalar jag inte så mycket i stallhyra och inte så mycket med hovslagare då jag har valt och sko av henne.

* Man måste planera efter hästen

* måste egentligen rida varje dag i alla väder, dock gör inte jag det..
 
ja listorna kan bli långa! 

spring för livet jag är ur balans.

 
Denna låt har hjälpt mig igenom så mycket. Det var när mitt ex sket totalt i mig efter vi hade varit med varandra en helg, var jättejätte super duper ledsen och mådde skit. Men lyssnade på den låten och fick mig inse saker och ting. Jag hade dom bästa vännerna och min syster vid min sida då som oxå hjälpte mig igenom saker. Jag var förvirraad och gjorde saker varje helg som fick mig att få stor ångest och som jag mådde ännu sämmre av. Den tiden var lite för jobbig för mig, men somsagt mina vänner och min syster ställde upp för mig. Tack så mycket älskade vänner och syster. Love u al.

grekland.

Vad jag mest av allt jag vill, är att resa utomlands. Jag vill kunna resa så mycket som möjligt, dock är jag flygrädd.. Men att få åka till Grekland eller nått liknande skulle vara en stor dröm då min familj har inga pengar till att resa nånstans just nu. Men det kommer garanterat vara mitt mål, ska spara pengar så ja kan betala min del själv, ja det ska jag.
 
En fråga, vad gjorde vi innan internet?

test

Namn: Johanna
Piercingar: inga
Tatueringar: samma som ovan
Längd: 170
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: brun
Fräknar: nä inga
Motto: yolo
Kär? nope
Önskar du att du bodde någon annanstans?eh ja ?
Tycker du att du är attraktiv? nä
Röker du? fina flickor röker inte...
Vilket schampo använder du? jag vet inte vad det heter!!
Vilken parfym använder du? olika
Vad är du rädd för? döden
Gillar du att tvätta? vem fan gör det?
Gillar du berg- och dalbanor? jaa

Senaste...
Filmen du hyrde? 
dunno
Filmen du köpte? -||-
Låten du hörde: din jävla bitch
Låten du laddade ner? eh
Personen du ringde? majset
Personen som ringde dig? majset
TV-program du såg? nån skit på mtv
Person du tänkte på? majset

Favorit...
Låt:
 get it right
Sak att göra: festa, rida, va med vänner, datorn, famlj osv
Sport: ridning
Dryck: smirnoff ice
Kläder: mjukis kläder is the style
Film: ingen aning

Bil: volvo
Serie: GLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Har du någonsin...
Gråtit över en pojke?
 jaaa
Gråtit över en flicka? ja, fast inte så ofta, mina tjejer sviker aldrig!
Ljugit för någon? det har jag garanterat
Varit i slagsmål? nä
Blivit arresterad? nej, hör och häpna
Träffat någon från internet IRL? aa

Antal...
Gånger du varit kär?
 2
Gånger ditt hjärta brustit? 1
Hjärtan brustet på grund av dig? det vet jag inte
Tjejer du kysst? på fyllan händer allt och kommer inte ihåg alla jag har hånglat med tyvärr. ( gäller både killar och tjejer (tror ja) )
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? går på grundskolan
Gånger ditt namn varit med i tidningen? vem har inte fått en grattishälsning i nån tidning?

Senaste...
Boken du läste?
 tyvärr jag är död så jag kan inte komma till skolan.
Personen du fick e-mail av? nån
Personen du fick brev av? en släktning
Personen du fick sms av? orka och tita på telefonen ?
Gången hela din familj åt middag tillsammans? idag

Brukar du svära mycket? hehe JO
När stiger du upp på morgonen? olika
Vad har du på dig? kläder 
Vad ska du göra ikväll? sova
Vad är du allergisk mot? dig
Var har du ont? ingenstans faktiskt
Använder du hårspray? ibland
Kan du stå på händer? ja!
Håkan Hellström eller The Ark? the ark isf
Salt eller socker? socker
Gillar du ketchup? till pasta, jepp
Är du glad nu? arå
Var du glad igår?  nej
Vad dansar du till? jaru
Stockholm är...? sveriges rövhål, hehe
Göteborg är...? kärlek
Kan du sjunga? 
Spaghetti eller makaroner? makaroner
Land du vill besöka? grekland
 

e

var jätteledsen igår om ni märkte det. Är det idag oxå, men inte lika. För idag är det min dag och då kommer mommo och moffa och sis! Min dag kommer äga.

- ni behandlar mig som skit -

ni ser ingenting, eller ni vill inte se. Ni vill inte se att varje dag gör ni den dagen till helvetet. Alltid när jag kommer hem. Ni stöttar mig aldrig i någonting, allt är negativt. Ni fattar inte hur jobbigt jag tycker det är när ni håller på och trycka ner mig om ang ronna, att hon är en häst jävel och ni vill slakta henne osv.. det är fan inte roligt och höra varje dag. Ronna är min räddning men det är ni som förstör det för mig, varje dag jag kommer hem får jag höra massa suckar och om hur jobbigt det är att åka dit. ÄR DET JOBBIGT ATT ÅKA 2 MIN TILL ETT STÄLLE OCH SEN HEM IGEN?  Jag vill fan inte behöva bråka med er om detta varje dag, mår bara dåligt av allt dethär. DEt är erat fel att jag känner såhär om ronna, fyfan för er. Ska man inte stötta sina barn? Ni har aldrig stöttat mig ett jävla val jag har gjort, har alltid fått tjatat mig till det och så ser alla mig som den bortskämda ungjäveln som behandlar sina föräldrar som skit bara för den inte för som den vill. Nej men konstigt att jag alltid får tjata när ni säger ständigt NEJ? 
 
Trodde man skulle stötta varandra i sina val, men det gäller väl inte mig. JAg vill fan inte bo hemma merom det ska behöva fortsätta såhär i ännu ett år till, bara så ni vet. Är så trött på att må dåligt varje dag jag ska komma hem ifrån skola tex för jag vet att detta tjaffset kommer komma. Tack som fan, ni kunde ha låst in mig i mitt rum resten av mitt liv ist om jag är så jävla jobbig.
 
Tur att jag har mina vänner, eller ska ja inte få umgås med dom heller nu?
 
Jag ger upp-

bäst.

Uhoo oh yeah,
La da a da

Don't get me wrong,
I love who I am
I don't wanna be ungrateful
It probably sounds strange
I really love the role I play
The songs I sing
But with all the fame
The things that seem so simple,
suddenly, so far out of reach
Wish that they could see that underneath...
I'm just an ordinary girl!

Sometimes I'm lazy
I get bored
I get scared
I feel ignored
I feel happy, I get silly
I choke on my own words
I make wishes, I have Dreams
And I still want to believe
Anything can happen in this world,
For an ordinary girl
(Like you, Like me)
For an ordinary girl
(Like you, Like me)

How are you?
Hello, Good-bye
One day here, One day there
And again it's time to go
Miss popular always on the road
Put my best foot forward
Gotta get on with the show
Strike a pose for the front cover of a magazine
Every where I arrive, I get high-5's
They pay me larger than life
(Yeaheaaaa)
I'm just an ordinary girl!

Sometimes I'm lazy
I get bored
I get scared
I feel ignored (Yeah)
I feel happy, I get silly
I choke on my own words
I make wishes, I have Dreams
And I still want to believe
Anything can happen in this world,
For an ordinary girl

So give it everything or nothin' at all
Get back on your feet when
You stumble and fall
A little luck can go a long way
So don't you worry about what people say
Who knows when the wind may blow
For an ordinary girl..(Mmmm)
I'm just an ordinary girl

Sometimes I'm lazy
I get bored
I get scared
I feel ignored
I feel happy, I get silly
I choke on my own words
I make wishes, I have Dreams
And I still want to believe
Anything can happen in this world,
For an ordinary girl
(Like you, Like me)
(Yeah)
For an ordinary girl
(Like you, Like me)
For an ordinary girl
(Mmmmm)
For an ordinary girl
Like me, like you....
 

et

sitter här helt forever alone igen. Har nyss sovit i nån timma och precis kommit hem ifrån macken #fetto? haha. Nej men äre helg så äre!

här ska det stå en rubrik!

Nu är jag hemma och kan andas ut. Alltid när jag kommer hem ifrån skolan stressar jag med ALLT. Av med skolkläderna, på med stallklädarena, slänger i mig maten så jag får svin ont i magen, sen till stallet och göra klart allt SEN kan jag andas ut och sova. Alltså det tar på krafterna att stressa igenom sig dagarna, att kanske stressa igenom lektioner, stressa till lektioner, stressa i sig maten i skolan.. alltså jag slappnar aldrig av fören jag är klar med alla måsten. Behåller jag ronna så bygger vi lösdrift här hemma, åker hon iväg skaffar jag lägenhet så ja kan koppla av riktigt, eller så vet jag inte vad jag gör för det är äckligt dethär. Blir helt stel i hela kroppen bara för jag spänner mig så hela dagan. Hihi!
 
Idag sitter jag helt forever alone hemma med min godispåse och monster ( som typ tog slut nyss, fyfan) och snackar i skype med stina och adam och dom. Långtråkigt med andra ord,fast det är jävligt roligt när Adam får sina utbrott, haha! Fattar fan ittna när dom sitter och pratar om servrar osv, hehe. Tur att jag inte är spelnörd, fifan va tråkigt å spela hela dagarna.
 
Sen ska jag försöka få med Angelica till karlstad till helgen, så vi kan ut på roligheter. Och fick världens sämsta tid på ridklubben med hästen oxå, sen bråka ja som fan med pappa OM corona. TAck som fan liksom det är ju lite erat fel att jag känner att allt är trist osv som har med ronna och göra när ni har den inställningen. Tack :)
 
 

Åh

Ååå jag är så jävla förbannad för tillfället. Jävlar. Vaknade på verklingen fel sida idag, allt går fel. Det ända plusset som var va att jag vaknade tjugo min innan bussen gick. Men sen känns det som allt ska jävlas med mig idag. Fick en skitsen tid på ridskolan så pappa blir inte med, jag har mens, humörssvägningar, johan drygar sig och sen kan allt dra åt helvete. Hoppas inte mina vänner tar död på mig för kan va riktigt irriterande när jag är på pms humör. Nej dra at helvöt


hadf

https://www.facebook.com/lucas.mathisennylin?ref=tn_tnmn

GLEe

Är det nån av mina 10 söta läsare som vill säga mig vart man kan ladda ner glee säsong 4 swesub eller?! Är klar med alla säsonger utom den och jag vill faktiskt veta vad som händer, jag håller på och dör här hemma haha. '' men skräll Johanna'' hör jag felicia säga i mitt huvud. HAHa så kass jag är ibland. Japp det är jag, punkt slut ;)

fammo.

Nu efter jag har pratat med Angelica i telefon känns det inte så hopplöst ändå. Älskar dig. <3

Den 23 februari ska jag ta ronna till hästpratare :D Jag tror stenhårt på det, medan vissa andra inte gör det. Men den hästprataren verkar va trolig iaf, iaf det jag har googlat. Så jag hoppas av HELA mitt hjärta att jag får reda på varför corona gör vissa saker och varför hon är så jävlig och svår mot just mig. Ska oxå be hästprataren säga att ronna kanske får va beredd och flytta till sin förra ägare lisa om hon inte skärper sig. HAHA va fjantigt det låter, men funkar det ju så äre ju bra att hon är förberedd, right? Har jag kvar ronna ska jag bygga lösdrift här hemma och skaffa hundvalp, och ha ronna och en till häst här. Men om inte skaffar jag lägenhet i torsby. Det känns som den 23 februari påverkar hela min framtid.
 
Ska ut till farmor nu, men vi hörs senare! <3

.

Asså allt kan dra åt helvete. Att få höra mina föräldrar säga: " så de inte blir som med fredrik" gör ont i mig. Jag orkar inte dethär och vill inte. Sover mer än vad jag är vaken och fortfarande trött när jag vaknar.. Går in i deepmode nu och ska isolera mig själv ett tag.


Now yore just somebody that i used to know

vad jag än gör för er verkar ju inte duga. Särskillt inte för dig.det är inte så svårt att få reda på vad som sägs om en. #tröttpådettanu.
 
 

Stativ

Åå. Är det något jag verkligen vill ha så är det ett stativ till kameran. Blir så mycke finare bilder då. Vill verkligen ha eeett :(


fda

Tänker skaffa en blogg till, men inte en lösenskyddad, men en som nån enstaka kanske vet om. Kommer inte skriva om ''privata'' grejer utan allmänt. Hihi

My friends.

Vill ni veta en sak? De inlägget ja skrev i fredas har jag ingen aning vilka jag menar xD aja.

Sitter på engelskan nu, kollar på nån film. Felicia tyckte kag skulle blogga å då är jag så snäll så jag gör det för hennes skull! Denna vecka har varit väldigt jobbig, två nationella prov denna vecka, sammlagt 7 timmar. Det tar på krafterna att sitta tyst och skriva i flera timmar ovabrutet.

Eftersom felicia skrev om mig på sin blogg tänkte ja skriva lite om henne.

Jadu felicia. Vi går i samma klass, jag har aldrig tyckt något om dig och har alltid kunnat prata med dig. Men nu på den senaste tiden så har vi kommit varandra vääldigt nära! Vilket jag är glad över, för vi är på samma smartighetsnivå ;) du är jättego och man kan lita på dig. vet att du har det väldigt jobbigt nu men jag stöttar dig i allting och jag hoppas vi är vänner läääänge. Love u.

Skriver om två till jag brukar va med.

Angelica: shit vad du är bra! Vi har alltid kommit överens å du är verkligen min siss. Dock så bråkade vi över julen men systrar löser det alltid, right? Behöver inte säga så mycket mer för du vet redan va ja tkr om dig. love u.

Å katttiiis! Vi har varit vänner hela livet. Bråkat som intåihelvete men varit vänner efter 5 min. Vi behandlat varandra som piss men har ändå lite kärlek emellan ändå ;) älskar dig å finns alltid för dig med gumman.

Har igen bild på dig felicia på telebob men hoppas du överlever ;)


det lyser falskhet igenom er, ni åh fan va ja stör mig nu. orkar ens inte skriva om detta.

gfh

Vem kysste du senast? oj, kommer inte ihåg, mihi.
Är du ihop med någon? nej :D
Har du haft sex med någon på första dejten? HAHA....
Älskar du någon? jara
Den yngsta du hånglat med? 13/14...
Den äldsta du hånglat med? 20
Vad är viktigt i ett förhållande? Kärlek, trohet & lycka
Har du haft ett långt förhållande någon gång?aarå
Har du många killar efter dig? ...
Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej
Kan man vara vän med sitt ex? Jag kan då inte det.
Hur många har du varit ihop med? tvåå
Är du hetero, bi eller homosexuell? Hetero

PERSONER:

Vem saknar du? ingen.
Vem ringde dig senast? pernilla ♥
Vem ringde du senast? pernillaaa
Vem smsa dig senast? tobias
Vem litar du mest på? didrik
Vem drack du med senast? marlen ida matilda och några till.
Vem festar du helst med? fia!
Vem vill du träffa? MOA
Vem ska du träffa imorgon? fölk.
Vem umgås du mest med? angelica och kattis i skolan, på fritiden micka eller jennifer.
Vem kramade du senast? angelica
Vem ringer du när du är ledsen? angelica fia eller jennifer eller marlen
Vem bråkade du med senast? mamma
Vem såg du senast? Pappa

I ÅR ( OCH FÖRRA ÅRET )HAR DU:

[x] Lärt känna någon ny
[ x] Rökt vattenpipa
[ ] Varit på en festival
[jx] Blivit kär
[ x] Gjort slut med någon
[x] Blivit dumpad
[x ] Kysst en främling
[ ] Varit på en konsert
[ x] Slagit någon
[ x] Sagt "jag älskar dig" till någon
[x ] Erkänt dina känslor för någon
[ ] Haft en trekant
[x ] Sovit i tält
[ ] Flyttat
[ x] Gråtit över en pojke
[ x] Varit vaken en hel natt

HAR DU NÅGONSIN:

Blivit kär i en kompis? Men ja, jag har ockå varit liten
Sårat en kompis? Ja
Sagt "hora" till någon? Ja
Kallat någon för "bög"? Ja
Retat någon? Ja
Krossat någons hjärta? Ja/Nej
Fått ditt hjärta krossat? Stenhårt
Gjort något riktigt elakt? Ja/Nej
Skämts över dig själv? Ja
Kört bil? Ja
Åkt flygplan? nej
Hånglat med en tjej? på fyllan händer allt.
Festat en hel natt? Ja

UTSEENDE:

Är du utseendefixerad? När jag har lust, annars ne
Har du färgat håret? Ja
Vad är din naturliga hårfärg? Mörkt blond
Använder du lösnaglar? Nej
Använder du löshår? Nej
Sminkar du dig varje dag? Hell no
Vad är din ögonfärg? Blå/grå
Är du nöjd med ditt utseende? Nej
Vad har du för stil? Skitsamma-stilen
Är utseendet viktigt? Nej
Beskriv din drömkille: sterling knight. <3

FAVORIT:

Band: Går inte att svara på, kolla antagligen.
Låt: Samma där
Film: hp
Artist: lizen
Skådespelerska:
Skådespelare:
Färg:
Maträtt: Allt ätbart
Land: Sverige
Ord: ofta ra

NU:

Vad har du gjort idag? söv
Vad har du på dig? kläder i gues.
Vad gör du? glee
Vad ska du göra imorgon? skola

i made it.

Ända sen jag var ett litet barn, har jag fått ständigt höra behandla andra som du själv vill bli behandlad. Den har jag följt jävligt strängt hela livet. För det sista jag vill är att egentligen såra någon, hatar tanken, ändå tillåter jag mig själv att bli nertryckt av människor. Bara för jag har ständigt levt i skuggan av det citatet. Så fort man var liten och det var bråk så sa lärarna den gyllende regeln. Dvs citatet.
På den senaste tiden har jag ändrat det citatet lite, att jag ska behandla folk så som dom behandlar mig. För nu räcker det, har redan levt i skuggan av feghet och sårbarhet. Asså. Grejen är ju att när folk höjer rösten emot mig, då kryper jag inte ihop som en liten hundvalp utan jag sträcker på min rygg och höjer rösten tillbaka, av ren reflex då. Skulle någon börja skrika på mig, skriker jag tillbaka. Sårar nån mig, sårar jag inte tillbaka. För DET vet jag att jag är bättre än så. Men jag är väldigt ärlig av mig, säger rakt ut som det är. Finns ingenting som inte går och säga sålänge det är sant. För vem vill leva i en lögn? Inte jag. Tror ingen egentligen vill det. Men dom som väljer att ljuga för sin familj, vänner, partner osv väljer att leva i en lögn. Får folket inte reda på sanningen är det ju jättebra, men får folk reda på sanningen tillslut då kan det bli ett jävla liv. Varför ljuga och dölja saker ist för att vara ärliga?
 
Folk säger att jag behandlar dom som skit, och trycker ner dem. Fråga er själva, varför tycker ni så? är det så att ni inte tål höra sanningen? Tyvärr, jag behandlar ingen som skit eller trycker ner någon. För bättre än så är jag, yepp. Men det är hur ni tolkar det. Men kom ihåg det. Jag behandlar er EFTER hur ni behandlar mig. Tänk på det till nästa gång ni ens säger så till mig. Visst, alla gånger är det kanske jag som höjer rösten och irriterar mig på allt. Det står jag för, men det är enstaka gång, när jag är på dåligt humör eller pms.
 

Det känns som jag levt i en lögn.

Jag lät ronna åka, den 31 mars. När dom hämtade henne, kändes det superbra. Frågade varje dag hur det gick med henne, till början så fick jag svar direkt. '' Allt går jättebra, hon är precis som hon var hos mig, hon krånglar ingenting och är supermysig i hanteringen '' 'bra! Tyckte jag då, men det var nått som ändå fick mig att tveka.
 
En månad efter hon hade varit där, lägger en tjej till mig på fb. Och börjar kommentera mina bilder på ronna ''världens bästa ponny!!'' vafan? tänkte jag då. Sen skrev hon att hon var medryttare på henne. Då tänkte jag: VAFAN? skickade sms till hon som hade henne och börja skälla på henne för hon hade inte berättat nått. Ronna var fortfarande min, jag kunde väl få veta iaf? Hon skrev: men den tjejen har varit medryttare i några veckor, jag vill absolut inte att du ska känna att jag går bakom ryggen på dig, allt gick i bara farten. Har så mycket med skolan. Du kommer oxå förstå när du får barn och har skola. Då tänkte jag: Nej jag kommer aldrig förstå det för jag planerar inte och skaffa unge när jag går i skolan och inte har jobb.
 
Allt lugnade ner sig, det gick fortfarande jättebra med allt tydligen. Ronna var ute på en tävling, av filmen och se tyckte jag inte det såg så bra ut, men det är väl bara över film. Magkänslan var åt helvete. Sålde henne innan midsommar, fick rida. Hon kändes så otroligt stel som hon inte har blivit riden på länge. Dom var dock en vecka sen med att betala in pengarna, oseriöst tyckte jag. Och dom prutade ner henne på 4-5 tusen. Medryttaren skaffade en ny häst och lämnade corona. Här hörde jag inte ett piss om hur hon mådde eller nånting. Mådde så sjukt dåligt för ville veta hur corona hade det. TIlls en dag jag får ett sms om att jag skulle kunna få köpa tillbaka henne. ABSOLUT tänkte jag, dagen efter åker vi och hämtar hem henne. Men vi bråkade om priset. Var tvungen att köpa henne för den prissumman vi sålde henne för. För det hade varit sååååå mycket jobb med henne. Dålig kondis, ohanterlig i hanteringen i början. FAN va arg jag var, jävlar. Hon ljög alltså och skyllde nu på att hon hade gjort mycket jobb med henne? Hon hade inte sagt ett piss till mig.  Men sa strängt nej till att köpa henne för samma prissumma. För jag hade sänkt henne i pris för deras skull, nu kunde dom göra så mot mig oxå. Fick som jag ville iaf. Ägaren var sur och grini när vi hämtade henne, hallå? vad har jag gjort DIG?
 
Nåra månader efter fick jag reda av medryttaren att corona hade lånats ut till ridskola, det sa jag strängt till henne att corona trivs bäst med en ryttare, det lär väl hon veta eftersom hon har ägt henne förr. Corona hade stått i 5 veckor, utan att blivit riden ett piss. Gud vad sur jag var. Skickade på fb och undrade vafan hon höll på med som lånade ut ronna till ridskolan. får tillsvar att hon inte har tido ch höra av sig till mig hela tiden?
 
Fick en kommentar nu på bdb att corona hade varit utlånad till hoppspecialen flertal gånger. Jävla idiot. Rent ut sagt.
 
Har två nya ryttare på G till henne. Som har ägt henne förr, jag ska lyssna på min magkänsla bättre denna gång.
 
Så lyssna på eran magkänsla. Den har aldrig fel.

RSS 2.0