om mig

Jag heter Johanna och är 13 år. Fyller 14 i februari, föddes 1997 på karlstad bb. kl 4a något då . Jag älskar allt som har med hästar och göra, men det är inte det ända som snurrar i mitt huvud, har så många intressen till!Innebandy,fotografi,handboll,datorn osvosv. Det jag frukar mest för är döden, jag är rädd att mina närmsta ska dö en dag, tänk er. Att vakna av att sin närmsta är död, ingen rolig tanke. Andar är oxå läskiga, har sett förmånga skräckfilmer så kan knappt sova, så kan det gå! Jag har en ponny som är 16 år, 145,4 cm hög och har ett öga, det är det som gör henne så speciell. Har blivit sviken förmånga gånger så blir så ledsen när någon säger de minsta lilla. Fast oftast så är det så fjantiga saker så jag tar inte åt mig något av de som sägs. Det jag hatar mest är folk som sviker,krig och spindlar.  Jag är rädd att förlora Corona, vilket aldrig kommer hända, kommer bara vara depp några månader framöver, men det är något ni får reda på då om det händer, om inte får ni inte veta. Jag hoppas att det funkar iaf.  Som ni ser älskar jag förkortningar, utan dem skulle det vara tråkigt att skriva.
Jag gillar ord som:

Btw: but the way
brb: be right back
iaf: iallafall
isf: isåfall
fyi: for your information
ngt: något
ogg: oxå ( vilket motsvarar också)
finns säkert flera ord men kommer inte på något just nu!

På fritiden umågs jag med min häst, och såklart mina kompisar. Jag umgås mest med Moa,kattis, linda,Jenny,MaajsanSofia och Mikaela! Jag umågs säkert med mera kompisar men dom är dom jag är med mest just nu! Ibland brukar kompisar komma från olika håll ifrån sverige, ibland brukar jag åka till dom när jag har råd. Den ända jag har åkt till är Magda och vi hade jätte skojj! Det är planer på att jag ska komma till henne snart efter jul ( som är i morgon) Egentligen var det meningen att Amanda J skulle komma men hon kom aldrig, ist kommer Hanna till mig den 2 och stannar tills den 6. Min kompis Majja kommer till sommarn och då ska vi ut på lånturer har vi bestämmt. Vilket kommer bli hur awesome som helst.


När jag var liten ville jag bli prinsessa, och jag trodde mamma och pappa var kung och drottning, jag var tydligen lite elak när jag var liten men var oftast en ängel som fick julklappar av tomten. Vilket jag får nu oxå. Jag har ingen aning om vad jag tyckte om då, glass vet jag att jag älskade då jag har korta minnen om att jag tjata om glass, jag var nog pain in the ass oxå, skek när jag inte fick osm jag ville i butiker osv.. hehe!
Nu är jag nog i bortskämd zonen antar jag, jag brukar få de jag vill ( vilket jag mår dåligt över =o )liksom det är inte så många som får va dom vill, och jag är rädd att folk snackar bakom ryggen på mig pga det. En gång i tiden ( i framtiden) vill jag driva en hästgård, nej, jag vill egentligen ut och tävla! En dag SKA jag var med i globen. Jag kommer nog inte tävla corona då eftersom hon är förgammal. Corona ska vara min hela livet, det är menat för oss!
det var lite om mig. hoppas ni har en bra uppfattning om mig.
vi hörs!

go (h)jul

Ser att jenny har tjuuuv bloggat ! =o inte ok alltså...
Det är bara jenny som vet än så länge att denna blogg finns, så jag hoppas hon håller den hemlig ett tag till i alla fall.
Ska väll berätta något om mig snaaart, men än så länge kommer den vara anonym tills alla 29 dagarna på min andra blogg är klara! Och DÅ ska jag blogga seriöst. Seriösare än vad detta inlägg är iaf!
Ni som vet om denna blogg kan besöka : www.johannayouknow.blogg.se och www.hestochponni.blogg.se
Ha en riktigt god jul !

Svart & gööönt!

Nu har jag gjort Johannas design. Eller... Ändrat färgerna på bakgrund osv osv.
Lite på storleken på texten oxå. Inte denna text, men den i menyn & rubriken.
Jag har totalt glömt hur man tar bort länken i headern så jag gjorde den svart ist.. eheh.
Iaf jag gillar't.
Grönt & svart är snyggt :U
Men cya maddahfakkah ;;

heeeeh...

RSS 2.0