HAHAH <3


kära ni.

förlåt att jag och kattis inte kan låta bli att retas med pierre varje engelska lektion,  men det är den ända lektionen vi har med hela sjuan. Du måste förlåta vårat uppförande men vi kan inte låta bli, och om vi har roligt, så låt oss ha det. Vi lyssnar även om det inte ser ut så. När vi kallar saker för varandra så säger vi det som skojj, även om det låter helt enkelt omöjligt. Jag kan hålla med dig om att stämmningen i klassen inte är bra, men sen christina börja med 4-5 så orkar man inte med allt, vi hade det bra efter den dagen i skogen och efter detmen nu funkar det inte igen. Varför tar ni inte upp det om ni ser allt blir värre? Det ända ni gör är och skäller och skäller och det hjälper ju inte alltid. Men om man bortser får alt detta skulle våran klass va perfekt. Synd att det blir som de blir. Ha de bra! =D

YEAH

I morgon är det måndag och ni vet vad det betyder?;)
ENGELSKA! salltid himla roligt att 'förstöra' den (a)
Kan erkänna oxå att jag älskar min klass.fast bara ibland.

kattis och linda

i fredags var jag bara i stallet och mockade, sen drog jag till en vän och sov över där. Vi hade det hur awesome som helst ! Försökte filma när jag gjorde ett korttrick men de gick inte så ni får inte se det braiga korttricket! Vi kollade på film oxå. Charlie st cloud. Kan ju säga att man grät nästan direkt till filmen. ( eller ah, min kompis grät och jag grät av skratt för det såg så roligt ut när hon grät till filmen (a) ) Sen försökte vi kolla på Step up 2, men jag orkade inte se den så då tvingade hon mig och se Step up 3, när vi väl såg den blev hon trött och vi stängde av datorn och kolla på Wildchildpå tvn för att somna till den haha!

Linda sov här inatt. Inte roligt :o Hon väckte mig hela tiden. Johanna tänd ljuset jag måste på toa. JOHANNA EN KATT ÄR HÄR. Johanna tänd jag måste dricka något! osv. Så gissa vem som är trött?! Men ska snart till stallet och ska rida ut en sväng. Är så himla skönt att bara rida själv ibland så man kan få ta allt i sin egen takt och bara prata med sin ponny och allt sånt. Men det är inte alltid roligt att rida själv så jag är glad att jag rider med micka ibland!
Tänkte ladda upp en sommar bild, tycker det passar så bra in nu när det är *sommar* och allt ;)

sova hos kattis:p

ska sova hos kattis;P
tjatja jag har klippt mig och Johanna kända knappt igen mig har snaggat mig och färgat mig lite ljusare de blev fint :p
/kattis

hm?

Öveväger faktiskt om jag ska gå till stallet, och ta en ridtur trots ajg är sjuk...

Ledsen i ögat? Mjo

Sjuk. igen.

-

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me
Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

ZAC EFRON ♥


kort inlägg

Jag vill vara frisk, och jag vill ut och rida!
För att trösta mig själv ska jag sätta på en film. Får nog bli söderkåkar eller någon annan film, haha.

sjuk sjuk sjuk och åter sjuk

Fick stanna hemma idag IGEN. Men i morgon ska jag till skolan har jag bestämmt. Ska snart ta ut hästarna oxå men jag tänkte slänga iväg ett litet inlägg innan jag åker, pappa är klar nu men inte jag....

övning.

gjorde två bilder ikväll igen. Övning ger färdighet. Amandas vovvar!




Har ändrat storleken på headern nu så den inte är så stor!

dggggggggggg

bilder.

Fick tråkigt så jag gjorde en bild på Wininna till Mikaela! (=
Va tycks? Min andra sån jag har gjort. Gjorde en igår på mig och ronna. Kan ladda upp den.
Jag använder mig av photoshop Cs4

sjuk tjej

fick stanna hemma igen, dels för jag inte har sovit något inatt och dels för jag är sjuk, vilket är synd för vi håller på att se på någon serie varannan onsdag på engelskan, och idag skulle vi se filmen, men så blev det inte för min del. Ska ta reda på vad den heter så ska jag ladda hem den. Tror en del av er som läser min blogg har sett den? Den handlar om att någon fotbollsstjärna kommer till LA eller något och ska spela fotboll och där händer det lite saker, hans flickvän kommer dit och sen blir hon fly förbannad när han inte följer med henne hem sen. Okej okej fotbollstjärna kanske det inte är, men han heter Mani iaf! Även om fotboll inte intresserar mig så där jätte mycket är den filmen skitbra, nej film är det inte, serie. Hitils får den 4/5!

Har nyss tittat klart på hanna montana the movie, haha jag vet. Men filmen är jätte bra faktiskt även om det är en barn-popstjärna med i filmen ;) Kände att jag saknade lite av barndommen så jag laddade ner hsm2 och 3. Jo jag vet. Men har man dåligt och göra så har man. Försökte se lite av step up, men den sög ju, orkade inte kolla mer än typ 10 min. Väldigt seg film. Ska se klart på 14 suger, och som namnet lyder så suger verkligen den filmen, allt går förfort fram och man fattar inte ett dugg.

Ang
. Jolins inlägg. Det verkar som Google chrome har ett problem när det gäller och göra stycken. När det inte blir tomma rader emellan brukar jag gå in på exploorer och fixa det.

Fan..? Eller något.

dom har bytt sjärn tecken, blir så himla sur!
Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari.
roligt

Är det någon som kan förklara?

Som vanligt läser jag en bok. Men har hört alldeles för ofta att detta uttrycket används: medans några ungdommar titta efter dom och la ihop två och två

La ihop två och två? vad menas med det?

blä

De där med stark tjej, glöm det, fick stanna hemma.

Stark tjej


samma bild som förut.

Tänkte bara meddela er att jag är en stark chey som inte ska vara sjuk i mogron, även om jag är dödssjuk. Okey?;)

hjärtat ♥


Prov prov och åter prov.

Läser på prov, om vatten, vilket är inte så underhållande. Varför ska man kunna något om vatten? Man vet vad man ska dricka och inte får dricka, what ever resten liksom? Behöver inte veta hur vattnet kondenseras, behöver inte veta fast och flytande form, för det räknar man ju ut själv vad det går ut på liksom? Samma med grundvatten, helt onödigt och veta vad det är, det som går och drickas går ju och drickas? Jag skiter väl i om titanic sjönk eller inte på vattnet? Jag struntar väl i om det finns rullstensåsar vid grundvatten?  Varför ska man kunna veta allt detta liksom? Varför? JAG HATAR HELT ENKELT SO IBLAND.

Om man bortser från prov och skola så var jag hos Corona idag. Har inte varit i stallet på tre dagar vilket var lite skönt men jag sakna henne iallafall. Red ut på en liten tur med Mikaela vilket var jätte trevligt, vi såg en älg som låg ner men vi visste inte om det var en jordklump eller en älg, så vi beslöt oss att åka dit och kolla med fyr-hjulingen, och det var en älg, och han stod upp ;) ( om det nu var en han vill säga.) Corona var iaf glad att komma ut, hon var väldigt pigg och när hon är det brukar hon oftas vara rädda för saker som man inte borde bli rädd för, men som vanligt så var inte Wininna rädd för dom sakerna och då lugna hon ner sig igen. Haha söte då!

Är det någon som vill ha en hund gratis????? Elvis är vääldigt gratis just nu och går mig väldigt mycket på nerverna.
Skämt åtsido..
bevis på att ronna var en tjockis i sommras?
Fast jag gjorde ett bra jobb som gjorde så hon blev mycket smalare.

Valet står mellan och göra chokladbollar eller läsa på prov?
blir nog och göra chokladbollar.


vargnatta.

Vargnatta.

Första matchen vart jag tydligen utvisad för vi var en  för mycket på plan och då skickade dom iväg mig. Tack! Matchen gick uruselt faktiskt. Vi var inte alls vana att spela på stor plan så vi förlorade. Nästa match vann vi faktiskt. Om man tänker efter såhära. Vi hade bara tränat i tre veckor, och jag + två till har nästan ALDRIG spelat innebandy förutom i skolan förut. Och dom andra har tränat typ i jätte många år varje dag. Och så vinner vi?! Trodde jag aldrig faktiskt. Sen förlorade vi mot två andra. Men vi kom till en final faktiskt. Kvartsfinal.
Men vi förlorade.

Fick träffa saknade och fick träffa min förra extra lärare så jag och linda satt och prata med henne efter sista matchen tills vi skulle hem, det var hur trevligt som helst! Satt och prata minst i två timamr. Vi prata om killar och allt sånt som normala människor inte pratar med sina lärare om haha! Var helt enkelt roligt igår. Men det var mindre roligt när vi förlora. Det första jag tänkte på när vi vann var ''detta måste jag skriva om i bloggen när jag kommer hem!'' och det gjorde jag ju nu!

oj oj oj, jag börja med detta inlägg ca kl 8 och är klar nu?! ( 02:00 ?!)¨



Utkast: Jan. 21, 2011

Blev väckt av Magda älsk, för jag skulle gå upp och duscha ;)
Trodde det var någon annan så jag:

jag: vem är det?
hon: blablabla
jag: vem är det?
hon: blablabla
jag: VEM ÄR DET?
hon: magda ! =o
haha ja då kan ni ju förstå hur trött jag egentligen är?;)
Jag börja dagen med att duscha och sen börja jag dunka musik lite tills pappa kom hem!
Har just tupperat håret fakiskt såå.. det ser inte så bra ut. haha!

mindre än en dag kvar..


johanna är dryg!!

Hela dagen har hon gått runt och frågat Gjorde det ont ?? alla vada va då hon bara när du föll för mig  så jävla drygt

Johanna älsakr HEllO KITTY<3


!!!!!!!!!!!

johanna e knäpp

HAhah Jag är taskig nu Alla älskar väl grisar eller gör du johanna?

Det var en gång tre små grisar med fina knorrar som bodde i skogen tillsammans med sin mamma. En dag sa hon till dem:
"Nu har ni blivit stora nog att flytta hemifrån. Ge er nu ut och bygg var sitt hus åt er. Men det måste vara ett rejält hus, för den elaka vargen ligger på lur, och han tar er om han kan."
De tre små grisarna packade sina saker och gav sig iväg.

Den första lilla grisen byggde sig ett hus av halm. Han brydde sig inte om att vara rädd för vagen. Den andra lille grisen byggde sig ett hus av trä, han var inte heller särskilt rädd för vargen. Den tredje lille grisen byggde ett hus av stenar och murbruk. Han lade på ett tak av tegel och satte i en dörr av tjockt trä. Hans hus blev verkligen stabilt. Han kände sig mycket nöjd med sig själv när han var klar.

Vargen fick höra talas om att de tre små grisarna flyttat hemifrån. En dag kom han för att äta upp dem. De tre små grisarna blev mycket rädda och skyndade in i sina hus.
Först knackade vargen på dörren till huset av halm. Han knackade lite försiktigt och ropade:
"God dag på dig, lille gris. Får jag stiga in?"
"Aldrig i livet", svarade den lille grisen.
"Öppna!" skrek vargen.
Den lille grisen låste sin dörr av halm.
"Du kommer att få ångra dig", sa vargen. "Jag tänker blåsa så hårt att ditt halmhus rasar, och sedan äter jag upp dig!"
Och vargen blåste omkull huset så att halmen for åt alla håll. Den lille grisen sprang för livet tills han kom till det lilla huset av trä. Hans bror hade sett när han kom springande, och släppte in honom genom dörren och stängde rakt framför nosen på vargen.
"Öppna dörren!" skrek vargen.
"Aldrig i livet!" svarade den lille grisen.
"Det ska du få ångra", sa vargen. "Jag tänker blåsa på ditt hus så att plankorna flyger åt alla håll, och sedan äter jag upp dig!"
Vargen blåste så hårt på trähuset att det rasade. De två små grisarna sprang det fortaste de kunde till det lilla huset av sten. Deras bror släppte genast in dem och stängde dörren. Vargen var andfådd och hann inte i kapp dem. När han kom fram till det lilla stenhuset var grisarna redan inomhus.
"Öppna dörren!" skrek vargen.
"Aldrig i livet", svarade den lille grisen.
"Då så!" vrålade vargen. "Då blåser jag på ditt hus tills det rasar ihop, och så äter jag upp er alla tre!"
Vargen blåste....och blåste....och blåste. Men ingenting hände. Det lilla stenhuset höll och innanför dörren stod den lille grisen och skrattade.
"Det skall ni få ångra", sa vargen. "Nu klättrar jag upp på taket och tar mig ner genom skorstenen."
De tre små grisarna skyndade sig att göra upp eld i den öppna spisen medan vargen ställde en stege mot väggen och tog sig upp på taket. Han steg fram till skorstenen och gled ner i den...
"Hjälp! Hjälp! Jag brinner upp!" skrek vargen.
Med brinnande svans klättrade han upp i skorstenen igen. Han skrek av smärta när han sprang in i skogen och försvann för alltid.

De tre små grisarna skrattade hjärtligt. De tog varandra i hand och dansade av glädje.
De tre små grisarna ville inte skiljas åt. De bodde tillsammans i det lilla stenhuset och de hade alltid mycket roligt.

Det är farligt att tvyvblogga utan min tillåtelse ;)

hmm.. ? ;)
Kattis har lite damp så hon lägger ut massor av berättelser. haha

Känn som jag flyger:P


Dumt fölk jag tjuv bloggar igen :P

Å gubevars för dumt fôlk!
Att en annan, sôm ingen lärdom har, int allti ä sôm en ska, d’ä inga unner, men når di, sôm ska va för mer, int ä klar i bokstaveringskônsta en gang, d’ä lett.
Te äxämpel dä va en söndasmôra, sôm ja geck å spanklér på landsvägen. Da kommer dä en harrkär gånass mä glasyger för yga, å smal å vesen va’n, tocken sôm tocker ä.
”Gudagen, min goda man”, sa’n. ”Vet han, vart ja ska gå för te komma te prästgårn”, töckte’n.
”Håja, nock vet ja dä”, sa ja. ”D’ä inga kônst te komm dit. Når han ha gått ett litt stöck länger, kommer han te en väg te vänster, men den ska’n int gå, utta bar fortsätt, tess han kommer te näst vägskel, där dä tar å te höger, där ska’n gå.”
”Mä se”, sa harrkärsillänne å såg fundersam ut, änna sôm dä int skull var klar grejer. ”Mä se, inte te vänster, men te höger. Nå vidare da.”
”Jo, når’n da ha gått ett stöck te, så kommer’n te e å, å i åa ä e ö.”
”Vasa”, sa’n.
”Å i åa ä e ö”, sa ja.
”Men va i all ti ä dä ni säjer, a, o?” sa’n.
”D’ä e å, vett ja”, skrek ja, för ja ble rasen, ”å i åa ä e ö, hörer han lite, d’ä e å, å i åa ä e ö.”
”A, o, ö”, sa’n, å dämme geck’en.
Jo, den va nôe te dum den.

Haha någon som inte förstår? då förklarar Johanna för er :P

TJUV inlägg av Kattis:P

Chacha är nu men johannaaaa:P ska snart dra te stall men först ska jag ta och döda Johanna hon har plågat mig hela dagen ni vett ju hur Johanna är när hon är som drygast;P kanske tjuv bloggar någon er gång herrå Xd

gbg.

Kan någon smart person säga varför jag ska drömma skumma drömmar? Jag drömmer drömmar varje natt om mina kompisars hus och att jag köper dom och allt sånt skit..

Gottigt det kommer bli till februari. Ska (KANSKE) till gbg horseshow med Magda älsk. Men ska bara på mässan isf ! Fyller ju oxå år då,
och har haft ronna i 8 månader då! nice?

Någon mer som ska på gbg horseshow?

Nu väntar sängen ! Ska försöka och slita mig ifrån skype.


Puss

Var du än är, och var du än befinner dig, så finns jag alltid där för dig. ♥



Är du inte med? va lugn, har ingen bild på dig bara

jag skulle lägga ut bilder från idag om allt ville gå som jag vill.


älskliiing. haha


Juuust nu:


Piercing.

ååh vill ta läpp Piercing, och jag ska ta! Eller vad tycket ni?;)

ja ni.

Saknar dig! Med dig kan jag vara mig själv, det är så jävla tråkigt utan dig i skolan. SÅ FÖRSÖK OCH VA I SKOLAN VARJE JÄVLA DAG. Hade sjukt tråkigt i fredags, och kommer ha det på måndag oxå, en engelsklektion utan dig? Nä det går verkligen inte!
Saknar två tre skruttisar oxå..

JUST NU:


syyyster

Är hos min syster just nu. Ska stanna här tills i morgon.
Lagat hagen har vi gjort idag oxå. så nu hoppas jag att hästarna stannar inte, är nog inte så roligt om dom blir påkörda precis....

Tilde

Blir så sur att alla ska lägga sig i mitt liv? Jag gör som jag vill, ibland måste man göra saker även om man inte mår bra.

Åkte hem sista timmen idag för jag fick panik ont i magen. När jag kom hem var tilde där, och sen vid 1 kom emelie för vi skulle rida. ( Magvärken gick över efter ngn timme ) Lastbilschaförer (endel) borde verkligen inte finnas, han såg att hästarna fick panik men ändå så fortsatte han åka som ingenting? Förstår mig inte på en del folk!


Har beställt en innebandyklubba nu så hoppas den kommer innan den 21.



äntligen

Hej! Äntligen ska jag börja blogga på riktigt igen! Kommer blogga om vardagen,hästen osvosv! Ska bli riktigt kul att börja blogga igen! Men jag vet verkligen inte om jag ska heta så som jag heter! Men det spörs väll!

RSS 2.0