är sjukligt ledsen..

medans mamma å pappa är glada. TACK

Bilden höe inte till inlägget. Hahaha

En tanke medans jag sitter här å skolkar ifrån no'n . ( går aldrig dit nått mer för blir bara stressad av ämnet) och det är hur många falska personer man faktiskt har runt om kring sig. Man märker det kanske inte fören det blir försent. Blir så jäkla trött på alla falska människor.

Visst. Jag kanske inte är perfekt själv. Men en grej jag är väldigt noga med är och inte såra mina vänner. Pratar aldrig SKIT om dom som vissa andra gör. Jag låter dom aldrig duga bara för jag bråkar med nån och sen totalt dissar dom när man är kompisar igen. Nej sånt tycker jag är äckligt. Pratar aldrig illa om nån jag bråkar med. Visst. Några ord har kommit ur min mun när jag bråkat med nån men jag säger alltid det direkt till personen efteråt. Men pratar aldrig såppas illa så man önskar dom dö eller att dom är fula (osv)- när man en gång älskat den personen och tyckt den varit finast i världen. Sånt funkar inte för mig å sånna personer har inget i mitt liv och göra.


fan.

Ja. Jag ska sälja ronna, min bästa vän.. mitt allt. Igen. Jag sålde henne sist för hon var försvår, och jag gav upp för jag skadade mig varje gång jag ramlade av. Fick förfrågan och köpa tillbaka henne i augusti. Utan att tveka tackade jag ja till erbjudanet och åkte dagen efter 60 mil tur och retur för att hämta hem henne. Äntligen! Hade saknat henne massor, var helt förstörd och vilsen utan henne. Allt har gått superbra faktiskt. Ramlat av två gånger bara. Men en av dom gångerna ramlade jag av så jag inte kunde gå, var påväg till aktuen men jag väntade, åkte aldrig dit. Hon har fått sina damp ryck och försökt att få av mig. Jag är inte så tuff av mig så jag blir rädd. Hon rymmer varje dag ur hagen, vi får laga den varje dag. Inte så rockigt, många är trötta på detta även jag. Så jag måste sälja henne så hon kommer till någon som klarar av hennes psyke och kan erbjuda ett bra hem, det ronna behöver.
 
Jag tycker detta är så otroligt jobbigt att behöva skillras från henne en gång till. Har inte ens lagt ut henne på annons men mår dåligt och får tårar i ögonen så fort jag tänker på det. Hur klarade jag mig förra gången? Jag kommer aldrig klara mitt krångliga liv utan henne. Jag klarar mig helt enkelt inte utan henne, men jag gör detta för hennes skull. Får frågor i skolan, på ig, över fb osv om varför jag ska sälja henne osv, jag svara oftast inte. Utan låter den frågan bara va, för jag blir så jävla förstörd av att tänka på detta. 
 
Jag vill inte, förstörd. Det är vad jag är.
 

I ALWAYS REMEBER AND LOVE U.

Ska lägga mig ner nu och titta på glee och messa med angelica medans tåararna rinner ner. Detta är inget jag helst pratar om, för det är så otroligt jobbigt. Jag har ens inte lagt ut annons men mår redan dåligt av tanken att skillras en gång till.......

töffel jag har blev da.

Det här inlägget kanske är det mest djupaste jag kan komma åt, jag öppnar mitt hjärta helt nu.Behöver nog inte skriva namn. För denna person jag ska skriva om är någon alldeles speciell. Min bästa vän - och min ''bror''
 
Det finns personer jag stör mig på i periodvis, sånna som jag bara vill säga upp kontakten med och aldrig mer prata, eller bara bråka med bara för jag är trött på den personen men sen inser vad jag håller på med.. Så är det inte med dig. Du är någon alldeles speciell.
 
Vi har inte känt varandra hela livet, men när du började i samma skola så klickade vi direkt. Inte kärlek, utan vänskaphet. Alltså det är helt sjukt. Men vi blev inte så tajta fören jag gick i 8an och du i 7an. Minns i början, alla var kära i dig. Men inte jag. Helt sjukt egentligen. Jag har ALDRIG betraktat dig mer som vän, och det är faktiskt sjukt då dom grejerna vi har varit med om misstolkas av andra. Men iaf, Då pratade vi hela tiden, jag hjälpte dig, och du hjälpte mig. Sen dess har vi nog varit med om allting. Vi har skrattat, gråtit, vi har hånglat med varandra ( utan det känns konstigt efteråt, sick asso. )vi har bråkat ass hell, vi har skällt, vi har kallat varandra massa saker, vi har slagit varandra, kramat varandra, festat med varandra, sovit brevid varandra, berätttat allt för varandra.. Ja vi har nog gjort allting som det kan gå tror jag. Denna person är någon jag älskar otroligt mycket och vill ha i mitt liv så länge som det går. Jag hatar att höra dig ledsen. Ingen sårar dig, inte ens någon brud som gör misstag på fyllan. Jag blir flyförbannad då. För du är världsbäst och förtjänar världens bästa tjej som kan ta hand om dig och vet hur man har ett förhållande. Vad vet jag om du kanske är tsm med den tjejen just nu. Men jag vill att du ska veta att jag står bakom dig i alla lägen. Skyddar dig i alla lägen, Vilka val du än gör, och vilka vägar du än tar. Jag följer efter dig.
 
Du är den som ska vara gudfar till mina ungar, du är den som ska vara med hela deras uppväxt. Du är den jag faktiskt är mest rädd om. klart jag är rädd om mina andra kompisar, men att förlora dig som vän, och bror skulle vara jordens undergång för mig.
 
Tack än en gång, för du fanns där för mig inatt när jag fick världens snefylla och bara grinade som ett annat vattenfall. Att höra dig säga dom orden betyder mer än vad du tror. Kan aldrig sluta tacka dig nog. Jag älskar dig, min bästa 'bror'. Ja han är min bror, bara att vi inte har samma föräldrar - så de så.
 

Jan. 26, 2013

Asså är fortfarande ledsen.. Vafan blire liksom :( lägger upp lite bilder iaf.


...

Jävlar vad tårarna rinner ner på mig. Kom nyss hem ifrån torsby, helt förstörd. Pappa fick hämta mig.. Ida och lisa är bäst som kom tiöö mig när dom hörde att jag var ledsen iaf.. Pratar med didrik i tel iaf. Han gör mig på bättre humör. Bäst är han. Fuck dom som sårar han!


nanannanannaan BAATMAN!

eftersom jag var så duktig som var nykter hela vargnatta så tar vi igen den denna helg! Ska nämligen till torsby lite senare och va med Ida, Matilda och Marlen. Ska bli sjuukt kul, älskar dom tre brudarna stenhart asså. Men stannade hemma idag ifrån skolan pga huvudvärk, vilket pappa säkerligen inte tillåter mig åka till torsby, men busshållsplatsen är inte så långt ifrån där jag bor så det är bara och gå det. ;)
 
 

telefontime.

har precis lagt på efter och pratat med kim i över en och en halv timme.. hihi och hon oxå bad mig skriva ett inlägg om henne så då gör jag väl det!
 
Kim.. ah vart ska man börja? I flera år har jag faktiskt inte tyckt om dig, för jag har dömt dig efter vad jag har sett och hört faktiskt.. shit så fel man kan ha om en människa. Har faktiskt tyckt exakt samma sak som alla andra tills jag lärde och känna dig. Jag var så dum som dömde dig efter rykten. Gla är jag att jag ändrade åsikt efter jag har accepterat att Didrik höll på med dig. Hade svårt och acceptera det i början ;) Sen åkte jag till pierre den dagen jag mådde så jävla dåligt, för att vara med jennifer. och då var både du, pernilla, stina och erik där. Ditt och mina deeptalk då. Accepterade dig direkt jag pratade med dig liksom. bestämde mig för att rykterna inte va sanna. Vi är så jävla lika, har varit med om samma grejer, och du är världsbäst som finns där för mig. Love u.
 

fakk

Nu är jag arg, inte ledsen utan jävligt förbannad om man säger så.
 
Folk tror säkert att man kan göra vad som helst med mig och säga vilka saker som helst? Men där har dom fel. Dom väljer att gå på en person som kämpar för glatta livet för att inte halka efter, som verkligen kämpar varje dag för att försöka hitta en väg tillbaka till sig själv. 
 
Jag menar verkligen det, när jag försöker det bästa jag kan så får jag alltid skit för det, på något vis. Orkar jag inte en viss grej, får jag skit för det, gör jag den grejen, får jag skit för det, när jag andas får jag skit för det osv. Okej så illa kanske det inte är, men illa äre enligt mig iaf. Är så förbannat trött på att bli behandlad som vilken jävla trasdocka som helst. När jag väl får skit på mig, brukar jag bara sitta och ta emot den så allt kan gå över. Men nu tänker jag fan inte bara sitta och ta emot, utan jag kommer fan försvara mig till 100 procent. Behandlar du mig som skit - behandlar jag dig lika dant tillbaka.
 
Pekar inte ut nån speciell nu, utan bara allmänhet. Asså ja blir flyförbannad.

Det är inte lätt när det är svårt när man..

heter johanna och pernilla!
 
Blev tvingad och skriva om henne, eftersom jag tvingade henne. Hihi busigt va? Nej men nu ska vi fan va seriösa här, vilket inte jag och pernilla kan vara.
 
Men iaf, finns nog ingen person som jag klickar med se bra som lilla pernilla. Har alltid hatat och kallat henne ''pert'' eftersom alla andra göra det, jag går emot strömmen och kallar henne pernilla! hihi. Busit. Men iaf, vi har bråååkat ( tråkiit) skrattat, gråtit, och gjort massa annat busigt tillsammans! Man kan lita på henne, för det man säger till pernilla, stannar där! 
 
Vi är kinga på och sjunga och skämma ut oss som vi skulle vara fulla fast vi inte druckit ett piss. Kan man vara fulla på livet? isf är jag och pernilla det. Jag är bäst på och äga ut henne, och bäst på och få henne på bra humör. Jeppjepp. 
 
Ställer samma fråga som henne: varför har vi inte fler bilder på oss? Det går inte ihop dethär för min lilla hjärna..
 
 här har vi hon, min syster. <3

öl öl öl och afterski.

Idag är johanna glad! Som alla andra dagar.

Är så glad, för att jag nu är endast glad. Alltså visst, blir arg, sur osv varje dag, men det är bara för stunden. För jag lever i nuet. Jag gillar göra spontana saker. Liksom en random kväll bara dra till Mikaela utan att planera ett dugg, eller dra till torsby och röja gärnet, eller bara sitta och plugga eller bara ringa upp didrik och snacka hela natten till nån av oss somnar. Jag hatar och planera, det är det värsta i hela mitt liv jag vet. Därför har jag bara planerat en grej denna vecka. Och det är att jag ska vara med älskade Ida på fredag! Myyys.

Det är det jag älskar med mitt liv, att göra spontana saker. Lever i nuet, för vem vet hur morgondagen slutar? Inte vill jag veta heller.

syyyv

Kan du röra på öronen? nej

Kan du slicka dig på näsan? nej, coolt va?

Kan du kolla i kors med ögonen? Jaa :)

Kan dina föräldrar lita på dig? Jara

Kan du låta bli att prata på 4 timmar? pratar inte i sömnen så..

Kan du vara på fest utan att dricka? Men absolut!

Kan dina vänner lita på dig? Det är klart!

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? nja..

Fjorton HAR

 

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja de har jag

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja

Har du ett syskon? jag har inte en, jag har tre.

Har du varit full den här månaden? Nej

Har dina föräldrar ljugit för dig? japp

Har du redan tröttnat på dom här frågorna? 

Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej

Har du pussat någon som är fyra år äldre? ja

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? japp

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nepp

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Funderat har alla, men aldrig testat.

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? HAHA typ.

Har du haft sex med mer än tre personer? Nej

Har du ljugit på någon fråga än då? ser ingen anledning till och ljug precis.

sjutton VEM

Vem är din bäste vän? Didrik

Vem hade du senast sex med? Inget du får veta iaf.

Vem är den bästa artisten?Dj broiler.

Vem pratade du senast i telefon med? Mikaela

Vem är snyggast i världen? har inte ens orkar kolla på alla i hela världen så svår fråga.

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? antingen barn i afrika eller barncanserfonden.

Vem är snällast i världen? Inte träffat alla i världen än.

Vem är din bästa kompis? din mamma.

  Vem vill du prata med? åå, M.

Vem sov du med senast? Marlen

Vem såg du full senast? Didrik xD

Vem vet allt om dig? Ingen.

Vem kysste du senast? oj, kommer inte ihåg :$

Vem kramade du senast? marlen

Vem kan berätta allt för dig? Den som vill

Vem kan du berätta allt för? Marcus
Vem hatar du? Hata är ett starkt ord.

Vad blir ditt namn baklänges? annahoj

Har du gjort en snöängel i år? palla

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?  1 natt

Har en dröm gått i uppfyllelse?  Jarå

Tycker du att sengångare är söta? okej ra, lik mig så att dä.

Har du någon gång testat karate? ne

Första sporten du gick på?  Ridning

Minimorötter eller pommes frites? pommes

Vad längtar du mest till just nu?  Helgen.

Hur gammal har du tänkt bli?  Så gammal ja orkar bli

Har du haft vattkoppor? nej, stolt som fan!


Vad drömde du inatt? inget, sov som en stock

Vilken tv-serie är bäst? glee.

Vad åt du senast?  godis.

Höga eller låga strumpor? låga

Vad är du mest rädd för i hela världen? Döden, krig, spöken, eh ah listan kan göras lång.

Läser du på baksidan av mjölkpaketen? always.


Vad har du för färg på ditt påslakan? vitt och brunt

Bikini eller baddräkt? Bikini

Snyggaste läraren?  virre, eller snyggmicke, lätt.

Är du mörkrädd? ja....

Har du någon gång haft på dig ett par trosor?  Lova och inte säga till nån.. men ja.

Riktig gran eller plastgran?  rektin.

Tänt eller släckt när du ska sova? släckt

Godaste drickan till frukosten? juice eller vatten.

Vill du bli president?  Nej

Har du spelat tjej i en teater? Ja

Duscha eller bada? Duscha ♥

Har du gråtit i skolan nån gång? Ja, de är pinsamt.

Hur tar du dig till jobbet? har inge jobb.

Har du någonsin sminkat dig som punkare? Haha,har ja säkert

Sjunger du på toa? haha ja

Vilken färg har din jacka? svart, ops.

Använder du långkallingar? Nope

Är du höjdrädd? As hell.

Vilket land vill du åka till? grekland

Vad var det senaste som fick dig att skratta? marcus eller ronnaaa

Vad ska du göra NU? göra klart detta.

Har du sett din bästa vän gråta? för många gånger
Vilka vitaminer åt du när du va liten? jo men det kommer ja ihåg. nä
Vad åt du senast?  redan svara på
Har du fått någon komplimang idag? Ja,
Har du varit med i en rättegång? nej 
Är du polare med grannarna?  haha aa jätteväl. fast ne.
Vilka språk talar din mamma? svenska,engelska, tyska och italienska. Eller har gjort iaf.
Vilka länder har du bott i? Sverige
Senaste piercingen? läppa
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?  igår
Gay?Nej
Har du däckat/spytt för att du druckit?  Ne faktiskt inte
Har du äggat ngn?  HAHHAA
Suger det här? lite
Har du varit på stranden? ja, fast inte iår
Har du haft en stalker? haha nej,
Minns du din/dina musiklärares namn?  Ja
Hur bra är din syn?  döger.
Har du varit på ett party?  parttyyy
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?  ALDRIG
  Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? du är sjuk :)
Har du varit utomlands? ja
Har du sett din bästa vän naken?  japps
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? syrrans
Var är dina syskon just nu? och hur fan skulle ja kunna h koll på de?
Vad var den senaste drömmen du minns?  kommer intei håg. HAHA
  Vilken tid gick du upp i morse?  minns inte
Vad ska du göra i helgen?  sup as hell, rida, eh, va i stallet, osvosv
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? orkar inte kolla..'
När va du riktigt sjuk senast? för två veckor sen.
Vem är den senaste kändisen du tog på?  me myself and I
Vad finns i din bakficka? Har ingen bakficka. Pyjamasbyxor is da shit.
Har du färglinser?  Nej
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov. Ensam. :(
Vad är det första du gör på morgonen?  Blinkar.
Vad ska du göra efter det här? Typ.. Stänga av datorn.

TEST

1. Vad heter du? Johanna
2. Hur gammal är du? 16 år snaart
3. Vart bor du? stöllet
4. Hårfärg? brownie
5. Ögonfärg? det vet ja inte
6. Hur lång är du? 170 cm
7. Kär?  Nej........................
8. Singel eller upptagen? Singel
9. Hur många har du kysst? ojdå, ingen aning?
10. När och vem kysste du senast? å herregud, pass.
11. Har du hånglat med någon av samma kön? Ja, haha 
12. När hade du senast sex och med vem? vem fan vill veta det? :)
13. Hur långt är ditt längsta förhållande? nåra månader, haha är inte direkt förhållande typen.
14. Dumpat någon? Ja,
15. Blivit dumpad? Ja'

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? dom som vågar visa att dom tycker om en, vågar va sig själv. Stå upp för vad man säger.

17. Vad har du för mobil? iphone 4

18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? massa! Ut och resa först.

19. Favoritland? sverige?

20. Favoritfärg? ingen aning
21. Film? sånna man gråter av....
22. Bok? har många

23. Killar eller tjejer? killar, och mina underbara tjejkompisaaar.
24. Vad gillar du mest med dig själv? att jag är ärlig?
25. Vad gillar du minst med dig själv? att jag bryr mig för mycket om folk som inte förtjänar det.
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - mamma
27. En person du älskar - mina vänner
28. En person du hatar - Hatar inte någon
29. Ut och festa eller myskväll? UT!
30. Saknar du någon just nu? Ja...
31. Vad är det bästa som hänt dig? Mina vänner!
32. Beroende av något? mobilen...
33. Ditt livs största misstag? man har väl alltid litat på fel person och gjort misstag på fyllan?
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? didrik utan tvekan.
35. Har du några tatueringar? Nej
36. Piercingar? nepp
37. Vem är mest lik dig? venne

 

38. Har du någon förebild? näää...
39. Vad ska du göra idag? Sova
40. Vad är det värsta du vet? Falska människor.
41. Vad är det bästa du vet? Bra människor
42. Vad åt du senast? godis
43. Vad vill du ha just nu? en kram.
44. Vad köpte du senast? godis, fetto jao.
45. Vem är din favorit kändis? han som spelar hp <3
46. Vilken är din favoritställning? HAHA?
47. Tränar du? nja...
48. När går du och lägger dig? när jag är trött.
49. Vad är klockan nu? 20:44
50. Är du nöjd med ditt liv? oftast

true shit

pratar du bakom MIN rygg - betyder det att jag är längre fram än dig
kommenterar du om MITT liv - betyder det att mitt liv är spännande än ditt..
har du tid att leta efter MINA misstag - betyder det att du är avundsjuk
fortsätt du med detta, så lever JAG livet under tiden.

Vargnatta 2013 över..

.. och det var sjuukt kul! Skrek och hejade på pöjkans första match så där förlorade jag rösten.. Skällde på lite folk, blev vänner med dom jag skällde på, raggade skjuts på torsby, åkte med några randoms, träffade saknade jolin och felicia, var på en fest,va så dum och smaka lite vin, tog oss inte in, men vi kom in ändå, åkte till en lägenhet, blevbråk, gick ifrån ria till torsby, sov, vaknade, åkte hem, lagade hagen, sitter här och vill ha godis.
 
Jag vill ha gooodis nu.

FYFAN

Blir så äckligt jävla trött på allt som har med hästar och göra. Särskillt min häst.

Hon rymmer varje vinter, varje dag så fort det inte är mat i hagen, hon skiter verkligen i om det är skithög ström på. har gjort allt verkligen. Är så jäkla trött på att få läsa klagande sms varje jävla dag av att ohn har rymmt och förstört hagen så man måste laga den varje dag. ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT OCH FÅ SKIT FÖR HON INTE KAN VA KVAR I HAGJÄVELN. Hur svårt ska det vA? Hon har väärldens största hage, och ändå ska hon rymma. Hon har tydligen gjort såhär i många år nu, och fyfan för den som inte försökte göra nått åt det när hon började med domhär dumheterna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jävla helvetes FITT PISS JAG ÄR SÅ ÄCKLIGT TRÖTT PÅ DETTA NU

Vi drar dit palmena boooooooor

Ikväll är det vargnatta och jag är glaad!


Min nya knarklåt.

(Hon vill va kvar, vill aldrig gå)

Hon vill va kvar, vill aldrig gå
hon sitter kvar och iakttar försiktigt
men det är svårt för, hon är ensam
känner en längtan, hon vill vara i hennes skor

För jag kan se det på sättet hon ser på oss
när vi kysser varandra (kysser varann)
och jag kan se det på sättet hon ler mot mig
hon vill verkligen stanna (hon vill va du)

Hon vill va du och hon skulle vilja ta din plats
Hon vill va du och hon skulle vilja ta din plats

Du vill ha mig naken, du vill ha mer av mig
så som du ser på mig, klart jag förstår dig babe
du vill ha mig naken, du vill ha mer av mig
och du tycker att det är okej, snälla förstå mig babe

Glaset sjunger en sång när hennes finger
stryker längs kanten, det ryser i nacken
tagen, underförstått att jag blir svag
av att hon ler när hon drömmer sig bort

Berusade tankar med mig i fokus
men i syndens flod växer inte lotus
vet att vi inte borde, och jag vet
hon har dåliga intentioner

Men det sättet hon ser på mig får mig förstå
att ingen sett, ingen ser, därför tänker hon när
hett, vill ha mer, trots att jag inte får
så är det rätt eller fel att jag känner så här

Är medveten om konsekvensen
att det kommer att tillkalla ångestkänslor
jag är ledsen men jag kan inte
jag är ledsen med jag kan inte

Du vill ha mig naken, du vill ha mer av mig
så som du ser på mig, klart jag förstår dig babe
du vill ha mig naken, du vill ha mer av mig
och du tycker att det är okej, snälla förstå mig babe

Hon vill vara du och hon skulle vilja ta din plats
Hon vill vara du och hon skulle vilja ta din plats

För jag kan se det på sättet hon ser på oss
när vi kysser varandra (kysser varann)
och jag kan se det på sättet hon ler mot mig
hon vill verkligen stanna (hon vill va du)

Hon vill va du och hon skulle vilja ta din plats
Hon vill va du och hon skulle vilja ta din plats


 

denhär kvällen var den bästa i mitt liv.

 

jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag freda lörda söndag!

IDAG är johanna så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär glad ( om inte mer) Idag var allt som vanligt, eller så som jag vill ha det iaf. Och det är jag sjukt glad över!
 
Idag har vi ( jag angelica och kattis) varit vid badhuset hela dagen, sen satt vi vid cafeterian där och snackade med larry och marcus! Såg väärldens finaste där.. amg asså. DÖR RIKTIGT HÅRT. Okej, nu åter till badhuset.  Vi var på relax avdelningen och badade bubbelpool, fyfasen vad skönt! 
 
 
Idag är johanna glad, hell yeah. Love u al! 

Behind my smile, hides a story full of pain


love it

Kan man vara beroende av nånting? För jag är väldigt beroende av Harry Potter har jag märkt. Ända sen i julas jag fick alla harrypotter filmer ( hela min barndom har bestått utav hp men filmerna har försvunnit osv, hehe) så har jag kollat på dom konstant, läst böckerna 24/7 och jag läser och kollar på filmerna som det skulle vara för första gången! Haha jag är ju lite sjuk. Och nu blev jag sjukt taggad för och åka till florida, för där finns de tydligen Harry potter world. Måste dit asså. nuuuu.
 
ÅH JAG BLIR JU GALEN
 
 
fan va ja är töntig men jag bara älskar't

tråkiit

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - Jaop
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - japp
hur många har du varit kär i? - 2

- Tio frågor om dig själv
namn? - johanna
när fyller du år? - februari
några piercingar? - ne
vad har du på dig just nu? - klädeeer
vilken årstid är bäst? - SOMMAR
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna upp breve sötaste.
vad tycker du mest om hos dig själv? - nothing
vad är du bra på? - eh, va glad?
vem älskar du mest på denna jorden? - Corona
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med nån 

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - didde
vem är den roligaste av dina vänner? - Alla.
vem är snyggast av dina vänner? - Alla.
vem är den du helst har filmkväll med? - jennifer
vem av dina vänner är mest "evil"? - ELLINOR

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - karin
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ara
vem är farligast i din familj? - john.
vem ser roligast ut i din familj? - hihi
vem är coolast? - jag ofc?
har ni något husdjur? - aa
vem har du mest gemensamt med? - karin
vem står för underhållningen? - Olika :o
vem sover du oftast med? - ingen
roligaste kvällen med familjen? - Spela monopol eller se en bra film me massa godis.

10 frågor om idag
vad har du gjort idag? - söv,stallet,datan
vad ska du göra nu? - Snart duscha
har du gjort något dåligt idag? - nä
vad har du ätit idag? - mat
har du duschat idag? - noo ska göra de
är du trött nu? - Nepp
vad händer i morgon ? - skola
går du i skolan? - mm
har du varit i skolan idag? - men n e j

- ANNAT
Hur mår du just nu? bra :)
Har du piercat dig? Ja,fast nt idag.
Är du hungrig nu? - ne
Vad är klockan just nu? - 217:09
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - fb,bdb,ytb å bloggäääääääään

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - alex
Vem ringde du senast? - didde
Vem sms:a till dig senast? - Kim
Vem sms:a du till senast? - Kim


- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - typ 40 min sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 30 min sen


- ÖVRIGT
Gillar du punk? - njaa?
Har du sminkat dig idag? - no

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - aa
Vilket är ditt favoritband/artist? - glee
Vad gillar du för musik? - samma här

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - nej 
Använder du ögonskugga? -nä
Använder du kajal? -nä
Använder du hårspray? - ibland
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - JA
Använder du skinspray? - nä
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - nej
Använder du brunkräm? - nej
Använder du rouge? - nej
Uppsatt hår eller hängande? - beror på
plattar/lockar du håret varje dag? - ja nästan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej xD

KÄRLEK
Är du kär just nu? - nej
Har du kysst någon idag? - no
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - arå de går
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Skippar den va.
Hur länge höll det? - var liten så venneeeh :)
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Vem sov du senast bredvid? - jeffjöör
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?- hur fan ska ja veta de?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? -nej

Jo nu är det såhär att jag föddes inte för din skull,
och tänker därefter inte leva efter dina regler eller vilja.
Tycker du inte om mig som jag är,
så är det ditt problem, inte mitt.
Snackar du skit bakom min rygg,
så kan du inte förvänta dig att jag ska vara ärlig mot dig.
Jag bryr mig inte om att du inte gillar mitt utseende,
jag gör mig inte fin för din skull.
Du kan kalla mig vad du vill,
men tro mig, jag vet redan vem jag är.
Gå runt och skrik dina falska ord,
du bevisar bara hur låg och patetisk du är.
Gå runt och hitta på falska rykten,
men både du och jag vet vem det är som ljuger& en dag kommer alla att få veta sanningen.
Jag behöver inte 3000 vänner för att kallas populär,
jag har mina närmaste, och det är dom enda jag behöver

Jag_vill_ha_allt_som_förr

NU


Cause it makes me that much stronger

After all you put me through
You'd think I'd despise you
But in the end
I wanna thank you 'cause you made that much stronger

Well I thought I knew you
Thinking that you were true
Guess I, I couldn't trust
Called your bluff
Time is up
Cause I've had enough

You were there by my side
Always down for the ride
But your joyride
Just came down in flames
Cause your deeds
Sold me out in shame

After all of the stealing, your cheating
You probably think
That I hold resentment for you
But... you're wrong

Cause if it wasn't for all that
You tried to do
I wouldn't know
Just how capable
I am to pull through

So I wanna say thank you

Chorus:
Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
It makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

Never saw it coming
All of your backstabbing
Just so you could
Cash in on my good thing
Before I realized your game

I heard your going round
Playing the victim now
But don't even begin
Feeling I'm the one to blame
Cause you dug your own grave

After all of the fights and the lies
Guess you wanted to harm me
But that won't work any more
No more... it's over

Cause if it wasn't for
All of your torture
I wouldn't know how
To be this way now and
Never back down

So I wanna say thank you

 

Första gången misstag, andra ett val.

 
En dag så ska jag kunna kolla mig i spegeln och säga: Jag är perfekt, precis som jag är. 
 
Jag ska alltså en dag, acceptera mig själv, hur jag ser ut, och hur jag är. För ellerhur behövs inte massa bekräftelse av att man är omtyckt som man är? Eller äre bara jag som har tänkt på det? 
 
Det finns massor av bra saker av att bo i sånt litet samhälle som jag bor i. Man är trotsallt aldrig ensam, man har antingen nära till saker, eller långt ifrån. Ibland kan det faktiskt vara bra att bo långt ifrån saker, som tex fester. Alltså, man kan inte helt random en kväll ta en helt oväntad utgång, för man har ingenstanns att ta vägen, men då är man helt säkrad från att göra misstag. För vem gör inte misstag på fyllan som man ångrar sedan?
Det gör jag iaf, och jag är inte stolt över dom. Men jag gör aldrig misstag två gånger, det är jag stolt över.
 
Finns oxå nackdelar att bo här. Så som att alla känner alla..
och med det menar jag att gör man ett litet misstag - då vet alla det. Och via det dömmer alla en, pga detdär misstaget som låter värre och värre ju mer det snackas om. Det kanske handlar om att man drog till en person på käften, och det börjar pratas om det, och tillslut går ryktet runt att man har försökt att mörda någon när man egentligen bara slog till den personen på käften. Så ja, det är nackdelen med att bo såhär. För rykterna blir värre och värre för det finns inge annat och prata om. Man blir stämplad, klassad och hatad för nånting man kanske inte har gjort. Tyvärr uppkommer detta bland oss tjejer. Bara för vi är rent ut sagt så jävla beroende av andra. Vi måste ha nånting att snacka om, hela tiden. Om tex den tjejen som festar varje helg och ligger med allt som rör sig, eller om den ensama tjejen i skolan som försöker inte visa sig så mycket, eller varför inte hon som gillar och ta utrymme och plats? Det måste alltid snackas om någonting, bli då inte förvånad om någon börjar snacka om just DIG. För du är inte så mycket bättre när du väl sitter och snackar om någon annan som faktiskt inte har gjort dig ett piss.
 
Jag hatar skitsnack, det gör nog egentligen alla när jag tänker efter. Men sen när man väl sitter där och snackar och klankar ner på nån annan är man inte ett dugg bättre. Men allt vänds, emot en. Och det blir ett jävla liv. Jag har lärt mig nu efter massa år att jag ska hålla mig undan skitsnack och absolut inte skapa dom.
 
Det är ett steg, till att acceptera mig själv.
 

Med eller utan bild, älskar er!


VAD SKA JAG GÖRA IDAAAG?! :(

Hejsan! Igår efter jag kom hem ifrån skolan var Tilde och Meja här, så ''lekte'' haha med dom lite tills dom åkte hem. Sen fick jag ett sms ifrån Pernilla att jag var tvuuuungen att komma till pierre, så satte mig i bilen och drog dit. Var ganska dött där faktiskt, sjukt konstigt att vara där utan jennifer oxå. Men det blev rätt så roligt tillslut iaf, Didrik och jag pratade massa minnen. HAHA så sjuka vi två är alltså..
 
Vaknade idag av att mamma skrek rätt i mitt öra ( okej de kändes som det ) att jag va tvungen att gå upp så vi kunde åka till stallet, var bara och sätta på sig kläderna och bara dra det! Så nu har jag gjort klart i stallet och sitter här, vad fan ska jag göra idag? Blir väl att sitta hemma hela dagen, men de örker jag intää. Nån som vill hitta på nått? Nej tänkte väl de................. -.-
 

puss.

känslomässig dag. Kändes som jag hade 100 bollar upp i luften men alla rasade ner på golvet, försökte plocka upp dom men dom var för många. Val, det är det ända mitt liv består utav trör ja ! Blir galen på detta, seriöst. Sliter mig sakta itu. Tar på energin att tänka på detta meen. Fast jag mår så jävla bra, men det är bara just detta som får mig att slita av mig håret och gråta tills jag inte har nåra tårar kvar. But shit happens!
 

Började mitt nya liv idag oxå, kändes så jävla mycket skönare och verkligen arbeta på lektionerna och anstränga sig än sitta och göra allt annat eller ingenting. Detta kommer bli jävligt bra, det vet jag. Uuah vad jag ska kämpa, jag ska visa alla som inte tror på mig och jag ska visa mig själv att jag kan bara jag vill! Jag SKA in på lillerud, om jag så ska behöva gå till skolan på helger - och jag skämtar verkligen inte. Sätter på där palmerna bor och taggar mig vidare till pierre!

Wie ❤

Hejhej. Sitter hos jennifer nu och dricker kaffe. Ska väl gå uppåt mot skolan för å ta bussen hem snart antar jag. Fick huvudvärk i bött så stack hem tidigare. Kom på nu att jag glömde bort att ta med engelska uppgiften för å göra klart den. -.-


Tårar betyder inte att du är svag. Utan du hat varit stark för länge


just give me a reason to belive you

Min hjärna står på noll. Förstår ingenting faktiskt. Allt vände, ifrån bra till bättre? Men såklart är det väl för bra för att vara sant, så fort jag börjar hoppas, det är då jag blir besviken. Ska inte ha höga tankar om mig själv denna gång, ska försöka ligga lika lågt jag har gjort dom senaste veckorna.
 
Tänkte på det idag, att jag skulle skriva ett killer inlägg, har velat gjort det ett tag men har tänkt på konsekvenserna. Men varför har jag tänkt på det? Sen när är det fel att skriva sina känslor och tankar? Nää där är väl något jag har fått om bakfoten tror jag. Men tro mig rätt, jag mår superduper bra nu, men måste få skriva av mig lite så jag kan må ännu bättre. För jag orkar inte ha så många känslor inom mig, för då brister det hur lätt som helst kan jag ju lova er, haha! Nej men det är så. När jag har fullt med känslor inom mig, då blir jag glad för det minsta lilla, gråter för det minsta lilla, blir arg för det minsta lilla.. osv. ÄSCH orkar inte skriva nå mer nu, ni fattar nog vad jag vill komma fram till.
 
Pernilla och kim, komsi komsi, vill ha deeptalk med er. <3

En bild säger mer än tusen ord.

Men den bilden kommer inte upp här.

Jag
Saknar
Er


hell yeaah

har sovit och varit i stallet fram till nu typ. Skönt vare iaf. 
 
Brukar alltid få världens mega ångest när jag stannar hemma ifrån skolan pga jag är sjuk lr nått, men idag hade jag inte de som tur är. För fyfan va dåligt jag har mått asså :o men känns som jag har sovit bort febern iaf, men hostan är kvar, kära lilla hosta <3 Ska se om jag orkar pallra mig iväg till skolan i morgon, vilket jag måste egentligen för vill inte ligga efter så jäkla mycket nu denna termin..  japp ni hörde rätt!  Johanna vill sköta skolan nue, hihi.
 

:(

Blö. Stannar hemma idag. Halsen suger. Imorrn ska ja till skolan iaf. Ska snacka med ac oxå. Wiee lr int


vill inte men måste

Skola i morgon. Jag vill inte, men måste.

Hör av mig när ja mår bättre

Sjuk igen. Fan ta dethär. Influensa äckel.


1 2 3 nu kör vi!

Nu jävlar.

Jag har funderat igen, och först va de meningen ja skulle söka till lillerud, ångrade mig, skulle söka till srg, ångrade mig, skulle söka nån linje här hemma och börja slappa som fan. MEN NU SKA JAG BANNEMEJ IN PÅ LILLERUD OM DE ÄR SÅ DE SISTA JAG GÖR! Nu ska jag kämpa,kämpa och kämpa röven av mig i skolan! Ska skita i ute kvällar, skita i om kompisar vill va med mig nån dag under helgen, för jag ska fan plugga gärnet om jag nu har prov eller nån inlämmning. Inte vara ute i sista sek med inlämningar och ska fan träna på provet flera dagar innan.

Johanna är pepp på livet nu.

wiee

Jag tycker inte det är roligt att blogga längre. Inte nu när jag mår bra och vill göra saker.

Min blogg hade jag som en räddning i princip. Jag hade den för att kunna skriva av mig, skriva mina känslor och tankar, vad jag var på för humör och hur jag mådde. Efter varje gång jag skrev av mig så mådde jag bättre. Nu när jag fick lite skit på mig innan jullovet började mådde jag redan dåligt som det var och använde bloggen till att skriva av mig på. Det hjälpte, jag började oxå, dag för dag att umgås med folk som fick mig på andra tankar, ja som fick mig att må bra på riktigt, dom fick mig att bli hel igen efter allting. Nu när jag mår bra oxå, så isolerar jag inte mig själv, jag stöter inte undan folk som vill mig väl och jag sitter nästan aldrig vid datan längre. Jag isolerar mig alltid, är bitchig,taskig mot dom som vill mig väl och jag blir helt orkeslös och sitter vid datan hela tiden - när jag mår dåligt. Det med att jag har stött bort kompisar som vill mitt bästa har kostat mig 3 finfina vänner som jag fortfarande älskar och är glad för jag hade. But everything happens for a reason! Men det märks som det är såhär det egentligen ska vara eller inte ^^ Men nu är det bättre somsagt. MYCKEt bättre. Skönt.

Hoppas ni mår bra, kommer titta in här då och då eller om jag låser bloggen igen, för funderar nämligen på å starta upp en hästblogg ist :)

teest

 OM DIG/ ALLMÄNT -
Hur gammal är du? – 15
Hur lång är du? – 170
Har du några piercingar/tatueringar? – no
Vilken skola går du på? – fryken
Vad vill du bli när du blir äldre? – ingen aning.
Är du singel? – jaaa
Har du syskon? – ja
Vars bor du? – värmland
Är du nöjd med dig själv? – nja :)
Vad tror du andra får för intryck av dig? – Oj, ingen aning. Blyg kanske?
Din favoritmaträtt? – spagetti och kötfärsås<3
Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? – oj.. fisk gratäng tror ja.. nej fiskbullar.
Din naturliga hårfärg? –  blond, don't miss it iaf.
- SENASTE -
Som ringde dig? – jennifer
Som smsa dig? – mamma
Som du smsa? – mamma
Som du kramade? – mamma där oxå
Som du kysste? – går vi inte in på xD
Som du slog? – micka tror ja ;)
Som du bråka med? – syster ;)
Som massera dig? –  syster
Som du dela dricka med? – jeffjör
Missade samtalet? – jennifer
KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? – noooe
Hur många har du haft sex med? – 2
Hur många gånger har du varit kär? – 2 gånger.
Har du blivit dumpad? – jaa
Har du dumpat någon? – jaaa 
Är du romantisk? – haha don´t think sooo
Kärlek vs sex? – Skärlek
Har du haft ett kk-förhållande med någon? – nope
Vad faller du för hos killar? – personligheten och ögonen :)
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? – nklart man kan om man känner för det.
Har någon varit otrogen MED dig? – ja -.- ja tror de iaf och fan va arg ja är för det för jag fick inge veta fören flera veckor efter -.-
Har någon varit otrogen MOT dig? – det oxå.
Hade du berättat för dina förälrar om du hade blivit gravid? – oj, det beror bara på om jag skulle behålla det eller inte.
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? – när man känner sig redo?
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? – jag älskar dig :)
- ANVÄNDER DU… -
Deodorant? – jaa
Parfym? – ja
Kjolar? – ööh nej xd
Klänningar? – på nån fest, men tycker inte om klänningar
Hoodtröjor? – óhjaa :D
Hårmousse? – nej inte längre
Hårspray? – ibland
Klackskor? – ibland
Body spray? – nej
Rouge? – nope, 
Foundation? – ja
Ringar? – nej,
Mössa? – aa
Hårband? – nooo
Nagellack? – typ aldrig, 
- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? – nope, hatar snatteri.
Har du druckit alkohol? – ja
Röker du? – inte nu längre!
Snusar du? – men fy
Har du druckit så mycket att du spytt? – nope
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? – hahaha wtf?
Har du tagit droger? – Aldrig i hela mitt jävla liv
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? – ja
Har du strulat med en främling på fyllan? – de oxå
Ljuger du ofta för dina vänner? –  varför ska man ljuga? :S
Har du tagit en väns pojkvän? – nej!
Har du varit otrogen? –NEJ
Umgås du i kretsar där folket brukar “röka på”? – jag umgås inte med sånna som håller på med droger.
Har du hotat någon? – på skoj. ;)
Har du mobbat någon? – nej inte medvetet iaf.
- VEM/VILKA… -
Är din/a närmsta vän/vänner? – Sophia marlen och Jennifer
Saknar du? – girlsen.
Vill du träffas just nu? – åå skulle va helt roligt och dampa sönder med pernilla nu.
Umgås du mest med? – micka just för tefäll :)
Stör du dig på? – listan kan bli lång,
Ringde du senast? – mickaa
Skrev åt dig senast på facebookchatten? – pertnilla! ;)
Vem puffade dig senaste på facebook? – kommer inte ihåg
Vem skrev du senaste med på msn? – använder inte msn längre
Vem kommer du träffa imorgon? – jeffjör hoppas ja.
Vem har du inte träffat på länge? – oj.. det är vl nåra
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa just nu? – FIA 
Festar mest av dina vänner? – marlen och jennifer
I din klass umgås du mest med? – oj, jobbig fråga. Passar den :)
Är snyggast i klassen? – wtf ?
Hamnade du senast i grupp med i klassen? – don't remember
Skulle du vilja se ut som? – en tjej ;)
- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? – ja
Är du glad just nu? – aa :D
Har du en hund? – yeah
Har du en katt? – inte en, tre :)
Har du varit utomlands nångång? – jaaa
Har du svarat ärligt på alla frågor? – ser ingen andledning till å ljuga precis?
Är du blyg? – aao
Ska du ta körkort? – jaaa
Ska du tatuera dig/pierca dig? – jaaa
Vill du har barn? – ja nån gång, men inte nu!
Hade du kunnat adoptera? – jara
Hade du kunnat adoptera bort? –Nope.
Har du en egen dator? – ja
Går du i högstadiet? – aa
Går du på gymnasie? – nää
Är dina föräldrar skilda? – noo
Mår du bra just nu? – mår bra som fan :)

Wie

Hej på er!

Har varit sjuk somsagt dom senaste dagarna så har knappt orkar lyfta upp mobilen. Jag överdriver inte, det va två år sen jag var såhär sjuk. Men är på bättringsvägen iaf. Fast har lyckas smitta ner lilla pappsen så nu är han lika sjuk som jag har varit. :/

Ska ta de lugnt idag, men måste iväg till stallet. Har inte varit dit på flera dagar. Pappa har varit dit och skött om allting men nu när han inte mår bra och jag är frisk kan jag äntligen åka dit! Men nu ska jag gå ner och äta nått. Inleder tredjedagen rökfri oxå. Uu se gönn.


Blöö

Jag saknar er


HAHA

HAHA, läste gamla inlägg på min blogg, och hitta denna:
 
''Igår på hk'n börja de med att ja och pierre kalla varandra massa saker, så vår lärare blev arg och sa att vi skulle sluta, efter 10-15 min slutade vi och vi kunde börja med och laga mat. Sen efter vi va klara med allt satte vi oss vid borden och då börja vi igen.
 
Kattis: Men gud, syskon eller vad?!
Läraren: GE ER NU!!
Kattis: Ja ge er nu, jag får snart damp!!!!!!!
Och där slank Superanders in med ett superbra svar!

Anders: man kan inte få något man redan har..
 
DÄR spåra de ur totalt.. resten vill ni nog inte höra.. haha ''
 
Kommer ihåg denna dag som det vore igår, fast det faktiskt var ett år sen det hände. Jag och pierre lyckades alltid få våran lärare och gråta, fast.. tappade man en kaka på golvet börja hon grina så det krävdes inte så mycket till det. Ååååh saknar faktiskt stöllet lite. Särskillt hk timmarna. Hade så himla roligt och det var roligt oxå. Menmen, nu är det ju som det är, stöllet finns inte kvar. Iaf inte högstadiet, och bra är väl det för sån hjälp jag har fått i fryken har jag aldrig fått i stöllet, så ja. 

Hall of fame.

Nu tycker jag faktiskt synd om mig. Jag är sjuk som ett jävla as! Har hög feber och rethosta så jag tror jag går åt snart. Kan knappt sova pga hostan och svettas som en gris, kan knappt röra mig pga febern och är helt orkeslös! Jag som skulle till Karlstad i morgon, men det sket sig. Kommer flera gånger, ska iaf dit den 22 februari på fest. Tror dock jag  håller mig nykter, kan somsagt festa utan att dricka :)
 
Vargnatta snart oxå, taggar dit som fan. Förra året var jag dit, spelade inte, kollade knappt på innebandyn. Men hade roligt med mina favorit vänner, knöt nya kontakter osv. Förrförra året så spelade jag, tror det inte gick så bra, höll på och hamna ibråk med munkforsingar oxå. HAHA. Äsch, ska upp och lägga mig nu, hoppas mamma kan komma hem med hostmedicinen typ nu. 

nuruuu

.

wie

IDAG ska jag öppna bloggen, samma design ( tyvärr) och jag kommer som vanligt skriva mina känslor och tankar, ska såklart inte hänga ut någon. Men det har jag aldrig gjort, för tycker det är så jävla lågt och göra det! Nu när jag mår bra igen så kommer det komma upp lite roligare inlägg, eftersom nu är jag ju glad. Kommer försöka skriva ''dagens minne'' ett minne som betyder sjukt mycket för mig per dag! Ska skriva mer om hästar, och kommer skriva mycket mer åsiktsinlägg oså. Blir awesome detta.

2013 kommer bli mitt år.

Mitt 2012.

Tänkte göra en liten sammanfattning av 2012.

Januari:

Denna månad var mitt liv i kaos. Menar verkligen det. Allting i skolan snurrade runt i mitt huvud, fick reda på att mitt ex hade varit otrogen emot mig flera gånger ( såklart lyssnar man inte på andra när man är kär och galen hehe) så jag fick dumpa han. Ännu en grej att få mit huvud att sprängas. Var med jolin och marlen rätt mycket denna månad.

Februari:
 
Häär började jag skratta på riktigt igen, jag fyllde 15 år och åkte till göteborg på horseshowen där. Hände inte så mycket mer än det. Iaf det jag kommer ihåg. Horseshowen ägde lika mycket som föregående året jag var där. Var i göteborg i 3 dagar. Det var lan oxå som jag var på, skitkul var det! övertrötta och allt. La ut ronna på annons. Såg på filmen jag saknar dig och grät som fan när jag vakna för trodde att min syster va död.. så messade henne det och somnade om. När jag vaknade fick jag denna lapp av hon:
 
 
Mars: 
 
Helvetes månaden för mig. Ramlade av min häst, fick världens jupaste jack i hakan, så hon reds inte så mycket. Den 31 mars åkte hjärtat ifrån mig ända till gävle. Natten till den dagen mådde jag så otroligt dåligt, hade ridit sista ridturen och bröt ihop på slutet. Kramade om ronna ifrån ryggen, hoppade av henne och grät och sa förlåt till henne flera gånger. Hon la huvudet på min axel. Iaf så vaknade jag av mig själv att tårarna rann ovh jag hade sagt: jag vill inte detta.. Hon åkte iaf, hon slet sig när vi skulle lasta på henne och där mådde ja sämst. Hon åkte iaf ifrån mig.. lilla hjärtat. Var med marlen mycket denna månad. Och började umgås med Sophia mycket.
 
April: Var helt förstörd, red inte alls. Kunde knappt gå i stallet utan att börja gråta. Köpte mig en moped och åkte runt på den. Cooling jao. Hände inte så mycket här förutom att jag firade farmor som fyllde år och firade valborg med bästa brudarna. Spårade lite på slutet tror ja. Var mycket med marlen, micka och fia här.
 
Maj: 
 
Började må bra igen, såren efter corona var fortfarande kvar men jag stod ut. Var på konfaläger i rättvik. Jag minns att jag absolut inte ville det, grät och skrek dagen innan för jag var så arg för jag inte fick kolla på topcats osm var på den helgen jag var borta. Haha! Men lägret var jättekul. Det var crusing i torsby så åkte bil då. Spårade där oxå! 
 
 
Juni: Var på vandring i två dagar med skolan åkte hem andra dagen för jag sträckte mig. Skolavslutning oxå, blev med kattis hem och vi gjorde iordning oss och hade sjukt kul innan. Spelade in massa filmer och fjantade oss riktigt, hihi! På kvällen när avslutningen var så kom det allt lite tårar, stöllets slut liksom. Sorligt. Hälsade på corona i gävle och sålde henne även då. Tårarna rann då oxå! Midsommar är iaf nått jag vill glömma. Så där går vi inte in på detaljer.
 
 
Juli: Åkte till lidköping i 4 dagar, hade sjukt kul med Moa! Vi åt på donken varje dag, nudlar och godis. Feta ja! Åt ingen riktig mat på dom dagarna, hehe.. men vi var ute och gick och cyklade varje dag så det är väl ok antar jag.. vi tog kort och gungade mitt i natten. HAHA. Började oxå sommarjobba på ett cafe, det sög. Hade jag inte kattis som jobbade på andra sidan vägen hade jag dött av tråkighet. Kom aldrig folk dit så fick sitta av 6 timmar varje dag. Var på dansbadsveckan oxå. Åkte till göteborg i 3 dagar oxå.Var med sophia och pontus otroligt mycket under sommaren.
 
 
Auguist: 
 
Slutade sommarjobba, blev faster oxå två gånger. Så fick åka till karlstad en vända och norge en annan. Fick även ett sms om att jag fick köpa tillbaka ronna om ajg ville och dagen efter åkte vi 60 mil tur och retur för och hämta henne. Var lyckligare än någonsin. Så denna månad la jag ner energi på henne. Började skolan oxå som var sjukt jobbigt. Kände ingen, det var mycket störrer än stöllet osv. Men hade kattis vid min sida så det kändes lite bätter. Fick bo i min kusins lägenhet för å passa kisse.
 
 
September: 
 
Denna månad var ju bäst. Det var marten, blev lite för mycket för mig.. Träffade han med stort H. Va lyckligast i världen, skolan gick skitbra denna månad. 
 
 
Oktober: 
 
Skolan började gå neråt för mig, kände att jag skiter i allt. Dålig inställning, i know. Men mådde inte så bra här, dels för min bästa vän var nere på botten och jag kunde inte hjälpa henne, och dels för lite annat. Men kan säga att det gick upp och ner. Började umgås med nåra i klassen som var otroligt bra för mig.  Hade tjejkvällar osv. Skitkul.
 
November:
 
HÄR gick allt NERÅT. DEt var piss allting. Shitshit shit, hade jag inte haft brudarna här hade jag inte orkat ta mig upp ur sängen. Ärligt talat. Har inte mycket och säga här faktiskt mer än att en idiot försvann ur mitt liv och han blev utskälld hela tiden  ^^
 
 
December:
 
Var hände här? Sket i skolan totalt, eller jag la energi på dom ämnerna jag kunde ist för tvärt om. Här söp jag varje helg utom 1 tror ja. Fattar inte varför, för sånhär har jag absolut inte varit förut. Drack förut i året bara när det var midsommar, valborg ah you get it! Vännerna i skolan börja tröttna på mig och ah. Behöver inte säga mer ^^ Depp månaden på hela året tror ja. Nyår firades bra och dåligt, gjorde en grej som jag ångrar såklart. MENMEN. Man gör misstag och lär sig av dom. Gör aldrig ett misstag två gånger så det är ju bra det iaf.
 
Kan sammanfatta att jag mår bra nu. Sjukt bra och är pepp på att satsa gärnet i skolan så jag kommer in på det jag vill. Jappjapp! Till er som finns kvar och inte finns kvar: Tack för ni har hjälpt mig detta året igenom massa grejer. Betyder mer än ni tror. Stor respekt till er! Iaf en del. Love u.
 

pöss

NU är det såhär att jag startar upp bloggen igen. Blev inge designbyte som tänkt för jag orkar inte töla, ska be nån hjälpa mig lite. Nytt år, och ny start. Jag mår bra och är fan pepp på livet.

RSS 2.0