björnar kan ta sig i röva.

Hejsan! Har precis kommit hem ifrån micka. Har mått dåligt ända sen igår, jag vet inte vad det är. Åt nyss mat men det gjorde allt ännu värre =/ Mår seriöst skitkasst! Men ska duscha snart och sen sova, för nu äre slut på helgen och i mogon är det skola.

Måste berätta en sak. När vi var ute och red förut så lät det ett skitskumt ljud i skogen, jag trodde jag inbillade mig ( brukar va rädd av mig ) Men då hade micka hört det oxå, det lät precis som en björn. Blev ofc livrädd så ja skrämde upp min ponny = (y), full fart hem! Haha, jag är en mes jag vet, men björnar är nått djur jag INTE vill möta, någonsin.

Ska duscha nu, så vi hörs.

HAHAHAHA avlider tiieeep assow ;****.

HAHAHAHAH Jag måste berätta en sak, som jag håller på och dör åt just för tillfället.

Inatt så vaknade jag av att marlen drog ur våra mobilladare ur väggen. Sen vid sex när jag skulle kolla hur mycket klockan var tog jag hennes mobil, den var ju stendöd. Fick sträcka mig lite mera för att se hur mycket klockan var på min mobil, då väckte jag marlen. Och marlen skulle se hur mycket klockan va på hennes mobil men den var ju stendöd, så börja det låta som hon var i våra glas och gjorde nått, ja då hade hon doppat laddaren i mitt glas där det var dricka i, så har dricka på golvet nu. HAHA hon är så retard. Men älskar dig ändå vännen ;* åhå..

Utkast: Sep. 29, 2012

Igår kom min saknade vän Marlen till mig, vi fetade oss och kollade på film ( sen somnade vi). Nu har hon nyss åkt. Men det var roligt att hon kom hit, för det är alldeles för länge sen vi var med varandra.

Btw. Ska ingen kunna bli med mig och äta kebab eller???????????????????????????????? ALLA ÄR UPPTAGNA ELLER SÅ SKA DOM ÄTA ELLER HAR DOM ÄTIT

Nej nu ska ja gå och sura. Mm vi hörs, m hära

awesome dag

Glad chey här!

Min iphone är skickad, får den antagligen till veckan. Är behövligt då jag inte klarar mig utan kik,fb,bdb + massa appar som jag använde dagligen när jag hade min andra mobil. Är oxå glad för en sak till, när jag börjar gymnasiet till hösten kommer jag inte börja på lillerud eller kungsbacka ( kommer dock söka till kungsbacka för å se om ja tar mig in) utan ska gå en linje i torsby, men ska ändå flytta! Ska flytta till vägsjöfors till min syrra med min häst. Längtar sjukt mycket.

Annars har jag varit i skolan idag, är på jättebra humör oxå. Mina bruds ( som angelica kallar det ;) ) och jag har haft sjukt roligt idag, och jag längtar verkligen till lovet för då ska vi vara med varandra mycket :) Men ska sticka till stallet nu till mitt hjärta <3

see ya!

men allt försvann och vänskapen blev till is

 

=/

 
 

HAHAHAHA

fick ett sms i morse som löd såhär av kattis:

Drömde om din häst i natt å ja sa ju att hon är dum i mot mig!! Hon jagade mig å försökte äta upp mig!!!

HAHA jag dog lite.

iphone 4

Har precis beställt en iphone fyra. Ville egentligen ha en 4s men den va så billig på halebop så beställde den ist, jag klagar inte! :D Dock var den svarta dyrare så fick ta den vita, och ja hatar vita iphone's .

Ska färga håret idag och plugga till so provet i morgon som jag lyckligtvis kom på precis nu att vi har -.-

shue!

ett år sen, hatar dig lika mycket som då-

 

!

Folk som ser mig/är med mig i skolan/utanför skolan vet att jag kan ha mina ilska stunder. Då menar jag inte något som kommer kanske en gång per månad utan dagligen.

Det beror så mycket på hur jag mår innerst inne. Mår jag väldigt kasst går det ut över ALLA. Vilket är jävligt fel då ni inte förtjänar det, det är ingenting emot ER utan det är mig själv det är fel på. Är jag glad-dryg är det för jag är glad men har ångest över nått, är jag bara allmänt glad är ja fan glad. Men när jag är ledsen eller mår dåligt över nått så döljer jag det men stör jag mig på det då tar det hus i helvete för mig, jag blir ilsken och ja.. folk tror väl jag har adhd eller nått men det har jag inte. Jag är så jävla ledsen på att behöva känna mig misslyckad hela tiden, jag skriver inte alla dessa inlägg för att ni ska tycka synd om mig, för det är de tamefan inte. Men vill heller inte ni ska tro att jag är såhär. För det är jag verkligen inte.

vet inte vad jag ska göra, exploderar snart.

Känslor, vemfan kom på den skiten?

Alla känslor,tankar,ångest osv. Det tar fullkomligt snart död på mig.

Kan börja med en sak.

Skolan. Det är fullkomligt ett jävla helvete för mig. Som matten, hur mycket jag än sitter och försöker att fatta ett jävla tal så fattar jag ingenting, jag förstår bara för stunden. Jag är på bos-matten ( som alla kallar det) och det gör mig ju inte precis smartare. Känner mig världelös när alla är på tal 76 och jag är på 26. Jag försöker, jag försöker förstå och förstå, försöker ta till mig allt matteläraren säger. Men sen när jag väl fattar och går till nästa tal är jag tillbaka på ruta ett igen. Jag har bara lust att gråta när jag väl sitter där på matten, jag vill oxå vara normal. Jag vill oxå vara i den normala gruppen. Men nej det kommer aldrig hända.Varje mattelektion har jag fruktansvärt ångest, jag visar det aldrig för vill inte dra till mig uppmärksamhet, men när jag väl sitter där öppnar jag aldrig matteboken för jag vet hur ångesten kommer igenom hela kroppen och jag sitter där med tårarna i ögonen och känner mig världelösast i världen. Ni som inte har det jag har förstår inte hur det känns. För mig känns det ett helvete att vara säker på att inte komma in på nått gymnasium.Om jag inte får någon diagnos. Men det vill jag INTE- Vill fan inte klassas som bos. Det får mig att trycka ner mig själv så jag orkar inte. Jag orkar fan inte.

Eftersom jag inte förstår mig på matten förstår jag mig inte på andra ämmnen, som fysik,kemi osv. Jag mår såååå dåligt över det. Det är ett helvete att få upp mig på mornarna. Det är inte för jag inte orkar, det är för jag vet hur världelös jag blir när jag väl sitter på lektionerna. Jag vill inte gå skolan om allt ska gå neråt, jag vill inte.

Sen får jag minnerna sen förra året i huvudet gång på gång. 8 Som bara gick åt helvete. Jag vill ALDRIG uppleva det igen. NEVER.

Sen miljoner andra saker jag fan inte orkar tänka på.

Hade jag inte haft mina kompisar i skolan och bäbbisarna i stjärne och han hade jag fan inte klarat mig.


:)

Namn - Johanna
Födelsedag - 117 feb
Ögonfärg - vennä
Hårfärg - brun
Längd - 170cm
Högerhänt/vänsterhänt - höger
Stjärntecken - vattuman
Skostorlek - 39-40 men mest 39
Är dina föräldrar skilda - no

Favorit
Sport - ridning ♥
Helgdag - freda
Årstid - sommar och vår

Har du någonsin
Varit kär - arå.
Blivit dissad - ao
Föreställt dej ditt ragg naken? - HAHa wtf?
Skolkat - japp
Sovit utomhus - ja
Sett en död människa - nej
Använt droger - nä
Retats - ja
Blivit sexueltutnytjad - nä

THIS OR THAT
Cider/Öl - cider
Pepsi/cola - cola.
Kärlek/sex - kärlek
Jordgubbar/blåbär - båda
Kött/veg - kött
Tv/film - film!
Gitarr/trummor - gitarr.
Adidas/nike - adidas
Kinesiskt/mexikanskt -vet inte
Mtv/vh1 - Mtv

SENASTE DU
Skrattade - förut i bussen
Grät - det vet ja inte, har inte gråtit på ett tag
Filmen du såg - grace
Drog ett skämt - vet inte
Sjöng en sång - nu.
Kysste nån - förut idag
Vem -mattias

Har du under den senaste månaden
Druckit alkohol - ja
Tagit droger - nej,
Kysst någon - ja
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - typ
Sovit bredvid någon av samma kön - ja
Haft sex med någon - nä
haft sex utomhus - nä
Bakat - nej
Viljat dö - ja


hejsan!

Det är söndag, och jag har flyttat ;) Yes! Ni hörde mig rätt, jag har flyttat ifrån huset som jag har bott i i 15 år. Men som tur är har ja inte flyttat sååå långt. Tvärs över våran ''gård'' ( känns sjukt att skriva de o.o) finns det två rum, där mina syskon har bott i.. men efter dom flyttade någon annan stans så blev det loppis rum ist ( ja vi har loppis.. eller hade :D)men nu har jag och Micka kämpat och slitit hela dagen med att bli klara, bilder kommer i morgon.

I morgon kommer det bli en bra dag.
puss

.

saknar stöllet så jävla mycket. ABSOLUT INTE utlärningen av ämnerna osv. Men seriöst själva skolan och folket. Vi var som en stor familj. Skolan va väääldigt liten, men alla va med alla. Gud så jävla mycket jag saknar stöllet, ni anar inte. Nästan så jag funderar på att byta till sysslebäck bara för det är en mindre skola och ja känner nästan hela nian där. I fryken är allt LÄSKIGT stort, seriöst. Men min klass är världens bästa. Men.. skolan är inte stöllet. Jag ska gå och cutta mig ett liiiiitet tag..

Fryken eller sysslebäck?

fan.

fu

JAG ÄR SÅ SUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allt går INTE som det ska idag...!
Min hund är cp, mamma å ja bråkar varje morgon, jag försover mig för jag är så JÄVLA trött, så missar jag bussen = ännu mer bråk. Att tvinga upp oss kl 6 på morgonen för att hinna med e n buss som går vid 7 är fan underskattat. JA jag är förbannad. Ska sätta mig på den andra bussen snart trorja så slipper mamma va ännu mer förbannad.

idioter.

inte så awesome

Shit så jävla sleten jag är. Jag har inte sovit ut någonting på 3 veckor. Jag ser ut som ett vandrande lik i skolan och jag orkar inte göra iordning mig något. Skitjobbigt. Ska snart dock sova.

Skolan idag var AWESOME. Fast jag måste verkligen sluta säga awesome..

Okej, over and out.

pösssss

Så himla sleten efter helgen så ni anar inte! Såg ut som en nerknarkad alkolist :( enligt andra då. Kände mig dock som ett vandrande lik, awesomee. Nu ska jag gå och dö lite till, puss alla glada!

rubrik saknas, torsbymarknad 2012 över. ( tack å lov )

Då har torsby marten varit. Beskriver helgen med ett ord: AWESOME!

På fredan var jag skitsjuk så på kvällen var jag inte alls länge nere på lilla torsby innan jag åkte tillbaka till kilåsen igen, men efter jag hade åkt hade det hunnit bli bråk osv, sååå nice att man ska behöva gå emot 8 mot en? Moget. Träffade lilla viktor en stund med Emelie och Johan. Awesome.

Lördagen mådde jag mycket bättre, var feberfri. Vid 5 tiden gjorde vi iordning oss och sen när klockan var runt 6 började festandet för våran del. Det spårade ur rätt snabbt och jag vet inte vad det blev med mig för jag blev plötsligt JÄTTEGLAD och ÄLSKADE verkligen livet, och var satans dryg oxå. Vi gick ner på torsby efter några timmar och jag hade så jävla kul, skämde ut mig som f'n gjorde jag.. vet inte om jag vågar åka till skolan i morgon..? hööhö. Fick träffa älskade robbin och felicia, jag blev så jäkla glad även om jag inte kommer ihåg så mycket av den kvällen. Allt spårade ur där efter, vet faktiskt inte om jag vågar skriva nått? Då lär jag väl inte ha några bloggläsare kvar..

Idag när man vaknade upp var man inte så glad, man mår som man förtjänar som man brukar säga. Men helt klart värt allt, åå vad jag älskar folket jag umgås med <3

 

Ska aldrig mer dricka.


ångeeeeeeeeeeest is my friend

Oj vilken bra uppdatering det var här, nästan bättre än syrran trör ja!

Dom senaste veckorna har jag hunnit med att börja en ny skola, hämtat hem ronna osv. Idag missade jag bussen till skolan så ja blev hemma, haha fattar inte hur man lyckas med allt heller. Fick ångest för jag inte tog mig till skolan(?) min kropp är konstiiig, haha.Aja, ska inte missa den nå mer iaf! :D

RSS 2.0