Kdkskdkdkkdkpwpw

Jag är sur. Riktigt jävla sur. Blev ingen karlstad resa så vi skulle till torsby, hittar inte mössjäveln, fick inte ha på mig ett par mjukisbyxor för mamma (:s) skorna va fula så dom fick kag inte ha på mig( fast gjorde de iaf höhö) min mössa ör nog i stallet där min kamera är och dit ville inte mamma åka -.- så nu ör ja påväg till torsby utan mina skönaskte mjukisbyxor, utom min mössa och utan mitt glada humör. FUCK YOU ALL


!

Haha de senaste inlägg ändrades ju direkt typ, haha dör. Ajaa!

Andledningen till att jag inte blogga igår va för att jag var fett sur, och va till stallet hela eftermiddan. Klippte ronnas man lite, den växer som ogräs. Höhö. Corona älskar snö har jag kommit fram till. När vi travar elller galopperar ska hon ha öronen så långt fram till kina som det går ;) hon blir alltså överlycklig, bara hon inte blir så glad så hon inte vet vad hon håller på med, för då är det jag som får ta stryk av det ;) haha . Men ramlar jag av så ramlar jag mjukt iaf.

Senare idag ska jag till torsby för å handla, sen drar jag till becca och är med mina bruds!


Jag är så lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag

Jsg är så lycklig! Eller ja, för tillfället. För jag har världens bästa häst som skötte sig mot förväntan idag, en pappa som ställer upp hela tiden och en mamma som betalar och fixar allt åt mig! Utan dom i mitt liv hade det inte sett bra ut. Såklart älskar jag mina syskon och deras familj jätte mycket. Och mins vänner!

Nu ska ja gosa ner mig i soffan med någon bra film, charå


Snö

Usch vad det snöar :( ska se om magvärken går över så jag kan åka till stallet och mocka tre boxar, rida en häst så fort som möjligt. Så jobbigt att ha hästen nån annan stanns när det är vinter. Även om det inte är så långt liksom. Flyttar jag inte till en ny skola med ronna eller flyttar till min syster ska jag tvinga mamma å pappa bygga stall åt mig och skaffa en till häst! Supermysigt ju. Ska kika lite på skisser och så på stall senare. :)

Nej får ta mig nått att äta och sen kila vidare. Charå


Oct. 28, 2012

Sitter här äntligen med min lilla ellinor. Min lilla stockholmare! Haha. Uhj vad ja har saknat henne alltså, my homie.

Har inte gjort så mycket. Blev tvingad t cafe av viktor så fick väl dra dit. Åt, åkte sen moped med viktor, seen åkte jag hem och ringde hit ellinor. Så har varit med henne ifrån 4, vi har hunnit med gaanska mycket. Tagit kort, gått ut å gått, gått till macken ätit glass osv. Hah nu har vi nyss tittat på fredag den 13 och ska titta på linas kvällsbok. Märks att ellinor kommer ifrån sthlm för hon har aldrig sett klassikerna :o dagens ungdom. ;)

I möra ska jag mocka tre boxar och rida 1 häst. Vet dock inte vad jag ska göra för det ska bli snö. Kameran + film? Ja så fåre bli!


sitter ensam i tystnaden, paniken har gjort mig rädd

 

hell yeah

Hejsan!
 
Sitter hos Mikaela nu och passar Ronja medans Mikaela är ute och mockar, så ska väl ut snart och rida antar jag.
 
Har fett tråkigt och sitter och pratar med Johan P i telefonen, haha jätteroligt nöjje liksom såhär en lördags kväll.. Skulle ju till torsby ikväll men Yohanna blev sjuk så tar det nästa helg, lite tråkigt då det är mest folk ute ikväll, men jajadet är sånt som händer liksom. Veckan är fullbokad för mig, i morgon ska nog vara hemma, på måndag ska jag till karlstad och va där tills tisdag eller onsdag, på onsdag skaja till torsby och kommer hem samma kvläl tror ja, på torsdag ska jag vara med ellinor och på Fredag ska jag till sysslebäck och hälsa på, på lördag ska ja till torsby och söndag blir jag nog sängligandes hela dan.. haha. Gött.
 
 

He

Tjaaa! Sitter hemma hos micka å ser på när hon gör bacon och mos (????????) haha aldrig hört talas om å hon tycker ja är dun i huvudet som aldrig har hört talas om det. Haha.

Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Blev inge torsby så blir väl en lugn hemma kväll eller nö. Alltid lika skönt det oxå. Har ibte motionerat ronna på tre dagar så ska göra det idag.

Hahaha måste lägga in en bild som stämmer som fan


Btw

Glömde en grej, jag ska skapa en privat blogg för att ha å skriva av mig i å de är alltid kul stt läsa. Dagbok är inge för mig som inte tkr om att skriva så det blir perfa. Ni får fråga om bi vill ha adressen (när bloggen är klar) så kaanske ni får läsa den. ;) nej nu sömner jä. Natti


<3

Är ja dum i huvudet som längtar å hoppa ronan dom hindrerna ja ramlade av på? Haha fan va roligt det va å hoppa dom:D

Tänk er, vad ett samtal kan göra en gott. Mår 1000 gånger bättre nu efter att ha pratat ut med en person som har en speciell plats i mitt hjärta. Så mycket bättre allt blir efter ett tag.

Nu ska ja skypa med folk, men vi hörs i morrn. See ya!


JEO

Hejsan!

Sitter på lektion nu, och är inne på chatroulette ( strandard) eller ah, jag är inte det längre, för det är bara massa peddosar där nu typ, inge roligt! Skulle va mycket roligare om dom blir avstängda direkt liksom, men nej. 

Igår var jag i skolan, slutade halv 2. Så tog den tidigare bussen hem. Gött vare oxå, hade väldigt roligt påväg hem, jag och Amelia drygade oss mot lilla anders, haha. Tog hand tobaksdunofri eller vare heter kort och tog kort på lilla anders som gick i 7an där och la upp på instagram. Ska se om jag kan lägga upp den här! Men den nya instagram grejen på blogg.se är helt konstig, så den funkar inte för mig :s iiaf inte hemma på min dator. Iaf, efter jag kom hem så åt jag, sen chillade ja vid datorn ( höhö) Sen drog jag till stallet och mockade och fixade där, gick ner med vatten till hagen och gosade med mitt hjärta lite. Idag ska jag longera henne lite eftersom jag inte gjorde det igår, och i morgon ska jag longera henne i 15-20 min innan jag sätter mig upp på hästen som älskar att kasta av mig!

(här ska det va en bild på anders men nej, det är cp så ni får en annan bild ist.)


I tisdags praoade jag och Kattis på Hotell och Resturang, eller ja. Resturang och Livsmedel som det heter nu. Trivdes jättebra där och fick hjälpa till och laga trerätters. Jag hjälpte till vid efterätten. Till förätt var det hummer,varmrätt var det nån lövbit eller nått med fyllning i, och efterrätt var det chokladmouse med glass och fruk till.Riktigt gott var det! Efter vi hade ätit hjälpte vi till och plockade bort grejer sen visade en lärare oss runt och berättade lite om linjen. Han sa oxå att det är väldigt lätt att komma in, så har man bara godkänt i alla ämnen så kommer man in. Det är ju skitbra det, ska söka dit som första hand om jag inte tar lillerud! Har ju nån månad kvar på att bestämma mig. Men ska iaf söka till kungsbacka som andrahandsval. Så det blir nog bra dethär oxå hoppas jag. Jag vill ju ändå inte behöva läsa vidare,men vill gå i en hästskola/gymnasium fast med vanliga linjer med häst iblandat. Haha!


Fuck u

Fan va sur jag är! Förfan, folk får jobba in matten pga dom har inställd, så får vi Om ite har det jobba nu??? JAG KUNDE HA ÅT HEM FÖR FLERA JÄVLA TIMMAR SEN. Usch


hell yeah

Jag pratade med stina i telefon nyss och så prata vi om i torsdags. NI SOM GÅR I MIN KLASS, HAR NI NÅN ANING VARFÖR JAG ÅKTE HEM SÅ JÄVLA TIDIGT????????????????? Eller jag tror jag gjorde det iaf.. mitt minne är hemskt, haha!
 
Har tagit kort och longerat Wininna, faan va dryg hon är emot mig ibland alltså. Haha! Ibland tror jag hon inte ens vet själv varför hon idiotförklarar sig själv <3 Söt häst!
 
väldigt flummit inlägg men nu ska jag DUSCHA
 
MM HÄRRA
 Wininnaaaa

Haha

Hejasan. Sitter på bussen påväg hem. Har praoat hela dagen på stjärneakoöan, tog resturang och livsmedel. Verkar va en linje för mig! Det va jätteroligt och lärorilkt.

Micka ska rida ronna idag så kameran blir med!


Bråk

Tjej bråk. Det är rätt så tämle överskattat. Tjejbråk klarar man sig bra utan. Det ska snackas skit, bråkas, kasta skit tillbaka, förstöra för varandra osv. Nej fyfan för bråk. Det är så onödigt. Varför inte va vänner och låta bli varandra än ocänner och bråka? Vet inte hur många gånger jag har mått dåligt över ett bråk med en vän, men har alltid velat lösa de men inte fått nån respons tillbaka. Men då har man iaf försökt och mer än de kan man inte göra. Jag hjälper vänner nu tex som bråkar med varandra, dom är små så dom förstår inte bättre tyvärr. När dom blir äldre lär dom förstå att det är så jäkla onödigt! Som ett år sen för mig. Då bestod min vardag utav bråk. Värsta tideb i mitt liv men allt löste sig tillslut! Man får ge och ta som det heter.

En grej till. Jag har aldrrig aldrig ALDRIG gått så långt så ja har slått till nån eller kastat saker (som ex stolar????) jag har varit stor i käften men inte mer än så. Så ni som tror på rykten kan ju bara dra åt helvete!

Om man bortser ifrån sllt bråk ska ja bli gudmor. Fan va kul!


Gammal

Har vaknat flera gånger inatt av smärta. Kan inte röra mig :0 känner mig som en staty. Set gör så ont så fort ja rör mig! Haha....

Igår red jag å mikaela i skogen. Vi gjorde hinder av kvistar och träd för att sen hoppa dom. Dom som känner mig å corona vet att jag inte kan vara ensam eller först med henne för hon viöl inte. Men igpr gick de riktigt bra! Hon var positiv å pigg till allt. Efter vi hade hoppat hindrer a flertal gånger skulle vi hoppa en sista gång, ja å ronna va först å skulle hoppa ett hinder i en uppförsbacke. Det gick riktigt bra tills vi ska hoppa det andra hindret, då rusar hon förbi det och bockar och har sig så jag ramlar av, jag ramlade av helt konstigt! Jag kan inte andras så ja lägger mig ner å skriker, sen blir allt svart och alla bra minnen med ronna kom ipp i skallen. Fattade verkligen ingenting när jag vaknade upp. Det va riktigt läskigt. Jag kan inte gå, eller sitta så jag fick hoppa upp och vi skrittade hem. Det var tur att det hände mig för mikaela sa att wininna skulle göra samma ska om inte ronna hade gjort det. Så de va tur att det hände mig ist för mikaela! Vet inte om jag någonsin vågar hoppa igen, för det var de äckligaste jag har varit med om. Så får ta på mig säkerhetsvästen hädan efter och ta de lugnt. Ska longers ronna 15/20 min varje ridpass innan jag sätter mig upp. För då kanske hon inte blir lika pigg.

Det var inte ronnas fel. Hon blev så himla lycklig och då vet hon inte vad hon sysslar med. Hon gör ingenting för att vara dum, verkligen inte. Men det är inte första gången de har hänt och jag vet inte hur ja ska hantera det :/ nu i efterhand kunde jag ju ha försökt å svängt in i småvolter men man hinner verkligen inte och tänka. Btw. Är helt säker på nu att det är ridgymnasium jag ska gå, så ja får hjälp med dehär nu.

Haha faan va ont jag har. Kryckor blir typ.. /johanna 93 år


='

Ja gråter, å gråter, å gråter och gråter. När ska alla tårar ta slut? :'( Älskade lilla skitponny, när ska du lära dig? :'(

I love you baby your my angel from the love sky, i always love you and you always gonna be mine


du ja hon det

Inatt har jag haft mikaela här. Vi såg på film och körde trollbord, höhö det är så intressant detdär med trollbord. Man vet aldrig om man ska lita på den. Vissa saker har stämmt äckligt bra. Typ som när Mikaela frågadeom hennes kanin har fått  ungar, och hur många den va. Ja den hade fått, och det var 4. När hon kommer hem berättar hennes pappa att den hade fått de, och de va 4 st men dom va tvungna att ta bort dom. Fatta vad äckligt! Vi hade INGEN aning om det. Igår frågade vi frågor och den svarade oftast JA på. Typ som att jag inte kommer komma in på gymnasiet premeliärt men kommer komma in när vi ska få reda på det. Känns väl tråkigt men haha, bara jag kommer in så! Så ställde vi mer frågor som är lite privata.
 
Skrev oxå med en tjej igår, fyfan vad sur jag är, fattar inte hur folk tänker ibland! Jag vill bara ronnas bästa och så har hon gått bakom ryggen på mig i 5 månader!!!
 
folk, det finns folk till allt faktiskt.

Hexikgleq

Nu har jag fått gråtit ifred å smsat med världens bästa angelica! Vad vore ja utan mina vänner? Inget!


hell yeah

BLÄH. Skittråkigt väder ute, vill flytta in igen, vill göra om mitt rum, vill ha lägenhet, vill mysa ner mig i sängen med nån, vill ha godis.. Livet är svårt. MEN, ja får väl klara mig.

Nått annat jag hatar är beslutångest. SEEERIÖST. Världens sämstaste grej, beslutångest. Om man ska ta den eller den glassen, om man ska köpa de linnet eller den tröjan osv. Har beslutångest just nu faktiskt.

Jag älskar min klass, helt seriöst! Skönaste klassen ever. Men. Den är så jävla stökig, kan inte koncentrera mig alls. Har koncentrations problem som det räcker, jag lägger fokus på allt annat runt om kring mig ist för det jag ska lägga fokus på. Kan inte sitta i grupprum med en lärare heller utan måste ha några kompisar i de rummet som är tysta för att det ska kunna funka. Tycker inte om när jag är själv med en lärare och läraren sitter och tittar på mig eller blädrar i nån bok och är ber

 

edd på att hjälpa mig direkt. Ibland funkar det jättebra i klassen, men oftast koncentrerar jag mig på allt annat. Därför det inte går så bra i skolan =/ Så, delemmat är ju, byta skola till sysslebäck där jag känner dom flesta i nian ( fast dom ahr sämst lärare såå) byta klass ( vilket jag inte är pepp på) eller stanna kvar i min klass och försöka ändå. Haha åh :( Har ju mina bruds i klassen som jag inte klarar mig utan, och massa annat skönt folk, men hur ska det gå så att jag klarar det?

dom flesta kämpar för att få så höga betyg som möjligt, medans jag kämpar röven av mig för att få ett E i alla ämnen. Jag vet inte vad det är men det är nått som tar emot jävligt hårt. Vill egentligen inte gå gymnasie heller för jag är så skoltrött så det finns inte! Men vad gör man inte för framtiden.

Beslut och beslut. Känns som det inte finns nått mer i mitt liv än val och beslut.

 

Det går bra nu kompis.


Tjej kväll ÖVER

.. tyvärr! :(
 
Stannade hemma ifrån skolan igår, då min mage fuckar upp sig, har gjort det hela veckan, jättedrygt. När jag var hemma mockade jag och försökte longera ronna, men inte så lätt när min telefon ringde hela tiden ;) Kattis och co ringde tyå 2 gånger och frågade vart jag var och när jag skulle dit för dom va dööö hungriga. När jag väl kommer dit fixar dom sig och då var det inte alls brottom. Då hade jag alltså stressat i onödan, haha! Men gulligt ändå.
 
Vi åkte och åt, sen hem till mig, sen hem till kattis igen och där kollade vi på film. Fast jag vågade inte se hela, haha! Såg på fredagen den 13, sen hade jag och angelica deep talk, och senare åt vi tårta och fortsatte titta på filmen. Vi tog kort, snackade,hade roligt,såg på film, åt massa onyttigheter osv. Men såå rolig kväll. Jag gör gärna om det! Mår så bra av att vara med dom, världens bästa :)
 
 
Love u bruds! <3

Fml

Sorry för förut, var bara så förtvivlad. Vet inte hur ja vill med mitt liv längre. FubderR på och skita i skolan och hoppa av den.. /:


Bajs

Folk tror fan fel saker, faan. Jag orkar ibte med skiten. Åh. Hatar allt nu för tiden. Allt kan dra åt helvete!!!!

Sysslebäck here i come eller nå :((((


!

Folk här tror fel saker om mig. Jag har inte gjort dom sakerna som folk tror om mig..! Vill inte gå i skolan alls längre, helvete


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

nej fan ska sova, hörsi  möra tar dag tre då ist om ja hinner

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Hm.. Ingen aning, har väl flera personer jag vill träffa, men om det är en...
 
Kattis!
 
Första personen som dök upp i hjärnan, haha. Men vi ser varandra varje dag å kan gå jävligt mycket varandra på nerverna. Iaf jag ;) Vi kan bråka 24/7 men löser de alltid lika fort. Nu känner jag att det var ett tag sen vi hade en kattis och johanna dag, så vi får ta de nån dag!
Söt bild på kattis ifrån stöllet tiden, miss it. Hah

Inlägget skulle upp i natt

Tja! Har nyss snackat i skype med didrik och linnea! I över en å en halv timme. Vi hade det trevligt treligt å prata om allt ;) gullegulle paret eller nö.

Ska väl sova nu men tänkte bara fråga er en fråga... Om iphone blir överhettad kan den smälta då??? Eb tanke ja å linnea fick för bådas telefoner är överhettade, höhö. Men natti!


Jag fortsätter kämpa

Jag minns den smärtan, jag minns den rädslan
Jag minns den känslan, jag fick lida ensam
Men tog mig upp, men kan jag hålla mig kvar
Kommer jag alltid få sträva efter att få må bra
Jag söker svar, försöker radera minnen
Men de minnena som finns, är de som bildat livet
Jag står på mina ben, inte på egna men på mina
Och jag fortsätter kämpa, jag fortsätter skriva
 

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

 
höhhhöhöhö
 
1. Jag är 15
2. Jag har världens bästa häst.
3. Jag hade världens bästa kille, men kände att jag heller ville va singel men sen ångrade jag mig, haha. Men nu är vi vänner iaf och det känns skönt! :D
4. Går i en bra klass.
5. Bär runt på daglig ångest..
6. Jag har det inte lätt i skolan
7. Folk tror jag säkert är bos, men jag har fan så svårt att koncenterera mig, ja kan ju bara jag vill.
8. Jag har EN vän som förstår mig helt.
9. Min absoluta bästa killkompis heter Didrik
10. Jag vill ha lasse stefanz nu.

Börjar om en min!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – Det bästa som hänt mig.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – En bild på mina/mitt syskon
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

dgs

tja! Idag är jag glad, för idag har jag käkat kebab och majset kommer hit!

Skolan idag var rätt så chill, men måndagar går sååå långsamma. Somnar ju nästan :/ På bastimmarna är alltid lika roliga, brukar ha datorn och gå in på chatroulette ;) hihi.

Känner att det blir ett vääldigt flummigt inlägg för jag däckar snart, men det går inte för nu ska ja möta majsan, charå!

idag är det en sorligdag.

Vila i frid.

min ponny betyder allt för mig!

Stolt över min lilla ponny idag!

Hon har stått i två dagar, och idag när jag red antog jag att hon var pigg, visst var hon det. I galoppen försökte hon sticka och ökte taken hela tiden, så jag gjorde småsmåsmå voltar tills hon lugnade ner sig, det funkade riktigt bra! Sen skulle vi rida ifrån ett gärde till ett annat, och då var det en liiten backe upp, sen skulle vi galoppera upp för, mikaela först på sin häst. Men ronna ville vara först så hon försökte sticka, ja ropade det till mikaela och hon stannade direkt. Men Ronna fortsatte och stack all världens väg. Tänkte '' hon ska INTE få sticka iväg'' tog tag i henne lite och hon stannade nästan direkt. Både jag och Mikaela vart förvånade för hon såg verkligen full i fan ut. Höhö.
Hoppade sen, och hon blev jäkligt pigg så gjorde lydnads övningar. Gick faktiskt jättebra!

Hon kan ju bara hon vill.

dgtdw

Hemmaaaa!

Nu är jag hemma, känner mig så jävla bakis FAST ja drack inte en droppe igår! ( haha okej ja ljög, drack väl nån klunk, men inte blev ja full, inte ens lullig av de, haha) Tror jag börjar bli förskyld :( Känner mig hängig och allt. Men det var sjukt roligt igår.

Först gick jag och marlen ner till Jennifer och så var vi där och umgicks med massa folk, sen gick vi ända upp till kilåsen och var med Sophia och pettson ( johan ) När vi väl var där så gjorde vi salt and ice challenge. Fitt i helvete va ont, gör inte detdär onyktra säger jag bara! Haha, ååh det svir som fan.

Ska till stallet nu och pussa på min häst, cha.

<33

älskar dig vännen bara så du vet<3 /kattis

Jag har snygga kompisar, mm okej???


Bajs

Åh är jätte nervös, sitter och väntar på att gunilla, jag ska göra massa tester. Jag vill verkligen inte. har en fet ångest inför framtiden och det är just sethär som avgör. Får jag en diagnos kan ja andas ut, får jag inte ja då är det kört.

Ska inte sitta och beklaga mig, sitter och messar med fia nu som peppar mig. Hon har gjort exakt samma tester som jag med samma person så hon vet cvad det handlat om. Jätteskönt att ha en vän som verkligen förstår mig, för vi har upplevt samna saker.


ÅH tio min kvar. Dör


Utkast: Oct. 11, 2012

Hur gammal är du? 15 år.
Vilken klass går du i? 9C
Höger eller vänsterhänt? Höger
Är du ofta seriös? nja
Gillar du att kramas? älskar det
Hur många biologiska syskon har du? 3
Har du utländska föräldrar? Nope
Saknar du någon just nu? nej inte vad jag kommer på just percis nu

Mjukisbyxor eller jeans? MJUKIS <3
Bada eller Sola? BADA!
Har du fräknar? no
Favoritgodis? surisar <3
Anser du att du är stark? beffen själv ffs
Är du kittlig? nä
Vad heter/hette din första seriösa kärlek? Jonte tror ja
Älskar du honom fortfarande? HAHA vilket skämt
vad har du för mobiltelefon? iphone 4
Har den kamera? ja
Vad har du på dig nu? mjukis linne och underkläder

Vad säger du ofta? awesome
Hur mår du? faktiskt mår jag bra!
Vart gjorde du senast illa dig? vennä
Vem kramade du sist? kattis
Vilken vän vet mest om dig? sophia eller mikaela.
Hur gammal vill du vara när du ska få ditt första barn? 22
Vad kan du inte leva utan? vänner och familj, och min mobil ;)
Tänker du gifta dig? njaaa
Är du förlovad? nä
Har du något fint halsband? Jag tycker det
Är du bisexuell / homosexuell? Nej
Vad har du gjort idag? skolan,stallet,dampat osv
Vad åt du senast? muffins
När duschade du senast? igår
Vem ringde dig senast? oj, venne
Vilken låt lyssnar du på nu? lizen - historie
Gillar du någon? mabey
Isåfall, vem då? GISSARÅÅÅÅ!
Vad ska du göra idag ? SOVA!
Vad gjorde du igår? orkar inte tänka efter
Om du fick välja, sommar, eller vinter? sommar
Tycker du att det är okej att ha killkompisar? ja!


Vad heter din bästa killkompis? Didrik
Vad gör du just nu? att det är väldigt jobbigt att gå hela vägen till badrummet och sen soffan, vadåra?
har du spotify? aa
har du webbkamera? Jorå
va det här testet kul? awesome

Vill aldrig bli den där tjejen igen. ALDRIG

 13
<3
nu är det klippt! ( och färgat )(2010)


 
inge pengar på mobilen. = slösa inge sms på mig =(
SKA byta nr igen XD
men behåll de gammla ffs. :Y 
Dig förra året USCHSUCHSUCH
En bild på dina fötter
En bild på godis som du har tagit
En bild på ditt öga
Något du aldrig glömmer
Hahahha
tänkte va wb fjortis men ah.
haha
JaG LÄNGTAR som fan till fredag ska ni veta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sitterhemmahoslinda : ) 
 
FYFAN!
mår så jävla dåligt när jag VET hur jag har sett ut, alltså herregud, tänkte jag inte alls för två år sen? Nej tacka vare min fjortistid alltså, så jävla tur att jag kom in i den, utan den insåg jag aldrig hur jag såg ut. Alltså nej, jag vill ALDRIG bli denna tjej igen jag var för två år sen, fy i helvetet.
 
Går och dör lite nu, mm härra.

Glöm bort senaste inlägget

Sitter här hemma, sur,grinig,irriterad och ARG
Karlstad bussen, sysslebäcks bussen kom, men inte torsby?? fyfan

ryet6

Tänkte blogga lite snabbt innan bussen till torsby går! ( halv åtta) SHIT börjar känna mig skitstressad nu.. 20 min kvar :/
 
Aja, min dag i skolan var bäst. Mår så himla bra av folket jag umgås med, och det som är det bästa i min klass är att alla är med alla, det är inte olika gäng. Vilket är skitbra!
 
Nej min hjärna funkar inte när den är stressad, jag behöver ens inte vara stressad nu??? nått fel på mig jao.
 
 
Bloggar när jag sitter på busssen.
 
 
 världens bästa låt!

SÖVA

I morgon äre skola, är trött som en sten fast jag har sovit i flera dygn! Okej då, stannade hemma ifrån skolan igår som ni kanske fattade efter mina utbrotts inlägg.. sov hela natten(22:00-06:00), vaknade av mina smärtor, sov ifrån 7 till 12, sen ifrån 12 till 4. Senare sov jag ifrån 00:00 till 09:00, det va gött och söv kan jag säga. Men ska bli ännu goare och sova nu.

Var välbehövligt med denna studie dagen, på fredag kommer det bli en väldigt jobbig dag, vill inte bli diagnoserad...

Ska ringa till min bästa vän nu, ska bli så jävla skönt att prata med han.

 

 
Bara för vi är bäst!

OMG

OMG JAG VANN ETT IPHONE SKAL!! SHIT VA GLAD JAG ÄR. Ska beställa ett på mig och ronna! <3

Fml

Asså fitt i helvete va ja dör. Fan va ont det gör. Har sovit hela dagen och vaknade upp med smärtor som aldrig förr. AJ vill ha donken mat oxå


Arg

FAN VA ARG JAG ÄR. Jag kokar, fyfan. Menshelvetes äckel kan ju gå och dö!! Nu ör hela min dag förstörd. Nej fyfan, ska gå med min äckliga mensverk å dö lite. HEJDÅ


ojda

fick visst världens psyk bryt igår som en del märkte. Men jag tål inte att någon kan göra det mot en människa, det går inte ihop. Men har lugnat ner mig nu och snackat med personerna om det så nu äre lugnt.

Åkte till sophia på kvällen och tröstade henne, pratade telefon, fick mitt första dagliga adhd utbrott som gick ut över sophia, men det var verkligen inte meningen och hon förstod det direkt så det var lugnt. Fick reda på massa saker om mig själv som jag inte visste, synd att folk tror såhär om mig men vad mer kan jag göra än vara ärlig?

Aja nu pallar jag inte med dåtid, ska sikta på nutid och framtid ist!

Idag har jag faktiskt ridit, red min tjocka lilla pigg ponny. Vi hoppade och GUD vad glad hon blev, blev jättepigg efteråt och jätteglad. Så himla kul att små grejer uppskattas av domdär. Hade oxå en liten diskution med min no lärare, om björnar är snabbare än hästar. Hästar skulle nog vinna skulle min no lärare tro.

Apropå no.. har en veckas försenad no uppgift på 2 A4 sidor att skriva klart.. Så hejdå :/

Utkast: Oct. 07, 2012

Sitter och tröstar min lilla bäbbis i telefon. Hon är så ledsen! :( Vet inte vad jag ska säga mer än att kärlek är inte lätt. FYFAN VILKEN JÄVLA IDIOT JÄVEL HAN ÄR. Jag hatar han, så jävla falsk och äcklig, ångrar fan alla gånger i sommar jag va med dom. ÅH VILKEN DAOÖEUI IDIOT HAN ÄÄÄR.

Hatar han

Fan

Fyfan. Vaknade upp av mig själv och mår illa som fan å min mage dör. Spydde nästan oxå. Alltså fml säger ja bara. Jag behöver va i skolan men ja. Ska gå å dö nu. Mm herra


är med!

http://pelinh.blogg.se/2012/october/vinn-ett-presentkort-fran-caseappse.html#comment

.

Begravning nu, återkommer senare. Kram


Segt folk

Sitter här med majsan och väntar på att Viktor å Rebecca ska komma. Men dom är så jävla sega så jag vet inte vad.

Mobilbloggar för första gången på denna mobil, h5 till mig alltså! Hatar korta inlägg egentligen men nu har jag Inge å skriva så vi hörs da . Mm herra


Utkast: Oct. 03, 2012

orkar verkligen inte med att jag är försenad med No uppgiften. Har liksom två sidor A4 som ska fyllas med massa text något om rymden. Ibland undrar jag om björn har en hjärna. Fast ska inte klaga, lika bra att börja så man har det gjort. Får panik när jag är försenad med inlämningssaker och det slutar alltid med att jag skiter i allt för jag får sån ångest över det (y)

Månaderna går, snart kommer den dagen då man måste söka till gymnasium. Vart fan ska jag gå? Antingen blir det torsby eller nått hästgymnasium. Vill så jättegärna gå på nått hästgymnasium OM jag visste att jag inte behövde läsa vidare. För jag pallar verkligen inte med skolan något mera, kommer jag inte in på nån linje tar jag ett sabats år, helt ärligt. För jag orkar inte med pressen, orkar inte med att känna sig så jävla världelös om alla får ett E och jag ett F. Eller om alla får ett A och jag ett E. Det är fan hemskt, känner mig så jävla dålig så jag vill gömma mig i ett hörn och DÖ. Vill knappt se resultaterna på proverna jag får, när jag ändå vet att det går dåligt. Vill inte höra alla andra vad dom har fått. För jag känner mig redan världelös som det är. Sögen på och gå hotell å resturang, visst. Dåligt betalt, men fan så mycket bättre än massa plugglinjer. Förstår mig inte på folk som vill gå typ samhäll eller natur. Skulle aldrig palla och gå någon plugglinje om jag bara har gått i skolan i 2 (?) månader och börjar nu skita i vissa ämnen bara för jag inte KAN? (pga saker blablabla) FAN. Alla tror väl jag är bos eller nått, att jag är helt dum i huvudet för jag inte kan. Men grejen är, jag kan inte prestera bra om jag har massa folk runt om mig, kan inte kocentrera mig bra om jag är själv, utan måste ha folk ( men inte många) runt om mig som är tysta av sig. Det är inte för jag inte kan, det är för jag har svårt att koncentrera mig. Lägger fokus på allt annat. Matten kan jag absolut INTE. Får inte in nått i huvudet, när jag väl kan ett tal och går vidare till nästa är jag tillbaka på ruta ett igen, då blir jag sur,förbannad och förtvivlad för jag känner mig så världelös bara för JAG inte kan matte.
 
Det är nog det som stället till allt, matte har förstört min framtid bara för jag inte förstår det. Har jag inte godkänt i matte,engelska eller svenska kan jag ju räkna med IV ( eller IM som det heter nu) i flera år. 


Prestetionsångest. <3

helvetes skit! Varför just JAG?

DTGSAHRLSTWE

SER NI VÄDRET UTE ELLER? DET REGNAR och jag ska till stallet, med min moped. !"¤%&W¤EAVDFSSA jag är fett sur och vill gå å dö. Vill inte ha häst idag.

_Hörs sen, mm härra

RSS 2.0