branäääs

åhååå vad jag är glad att du aldrig svaaaaaaaarar, trallalala.
_
Efter en dag i branäs så bör man sova, och de gjorde jag.. dumt nog. Jag vaknade som tur av en mardröm och var helt svettig när jag vakna så det var bara och hoppa in i duschen och duscha. Men dagen är helt värd alltså, såhär roligt har jag inte haft på länge. Åkt ända sen vi kom till branäs och tills vi skulle hem. Jag överträffade mig själv och vågade åka i alla backar dom andra åkte. Jag åkte till och med branten och ski-cross banan, och jag är sjukt stolt över mig, jag är bäst! Nu känns det som jag kommer klassa alla nästa år.. haha. Nej men helt seriös, jag SKA dit innan det stängs för iår. Så är det, så om det är nåågon som vill med är de bara och säga till!:D
jag ska till grancanaria oxå har jag bestämmt.

ÄLSKA

dom är fan från sverige oxå. Jävla grymma asså!

'

Remember all the things we wanted
Now all our memories they're haunted
We were always meant to say goodbye

Even with our fists held high
It never would've worked out right
We were never meant for do or die

I didn't want us to burn out
I didn't come here to hold you, now I can't stop

I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you want to cry

Started with a perfect kiss then we could feel the poison set in
Perfect couldn't keep this love alive
You know that I love you so, I love you enough to let you go

I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
[- From: http://www.elyrics.net/read/k/kelly-clarkson-lyrics/already-gone-lyrics.html -]
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone

I'm already gone, already gone
You can't make it feel right when you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on so I'm already gone

Already gone, already gone, already gone
Already gone, already gone, already gone, yeah

Remember all the things we wanted
Now all our memories they're haunted
We were always meant to say goodbye

I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone

I'm already gone, already gone
You can't make it feel right when you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on so I'm already gone
Kelly Clarkson – Already Gone

mja.

shiet vad bra jag är på att blogga. Men kan ju säga att jag får kruppdamp på allting som har med min mobil och datoor. och göra. Ja jag hatar dom två sakerna något så sjukt mycket så jag vill bara bränna upp dom.
_
Röda vecka snart eller? HAHA skojja. Men har varit på dåligt humör typ hela månaden, och nu är det extremt. Såfort någon ringer får jag utbrott. haha elak jag är men så är det, får damp såfort mamma eller pappa öppnar munnen och får damp när inte lärarana hjälper mig tillräckligt fort. Men det är nog bara för en person gör mig på pissed dåligt humör. Ja så är det.
_
du vet ingenting förns du förlorar det. Kanske dags att öppna ögonen och inse att du inte kan hålla på såhär hela tiden.

gris

Skulle blogga om grisar.

Grisar luktar äckligt och fungerar helt ok på mackan.. haha skämt åt sido. Men utan grisarnaa skulle det inte finnas någon julskinka, och det är ju helt random?
Grisarna föds upp hos sin mamma som heter berit. Alla grisar kommer från en och samma mamma, och tillsammans ska dom bli julskinkor(utom mamma berit) men innnan dess så klagar dom på att dom inte får veta hur dom smakar. Så en dag tar dom en tändsticka och leker att dom är tuffa grisar, och försöker elda en eld på sin mamma. Men berit blir väldigt sur och exploderar. Och sen dess har alla grisar olika mammor.


Naw.

Igår var jag ensam hemma och då räddade ronja min ensamnhet och kom hit och sov över, vi hade det as skojjigt och hon fick sig ett par nya vänner som hon åt upp ( dvs hennes 'ballar')  och ja, dom hade hon skojj med. ( Misstolkas ej) sen gick vi upp och kollade på film och satte oss vid datorn ( ronja säger de as konstigt) och sen sov vi. Vaknade massor av gånger, en gång vaknade jag av att jag har lagt min filt jag hade över mig,brevid mig (?) och sen att tv'n va på osv..
_
Sofia kom sen och efter att ha övertalat henne att min katt låg undet täcket(där ronjas fot låg) så förstörde jag allt med och säga något dumt.. Sen lekte vi daatorn. ( ja som vanligt då i min ordning. hihi) sen åkte vi till stallet ( ronja följde inte med) Försökte göra sofia till en häst tjej men ja, hon är helt enkelt en stadstjej som inte ska vara i stall.. haha! Nej men Ronna var lite taskig mot sofia så hon gick när sofia var i luften.. haha jag förstår att hon vart lite rädd eftersom hon har sett mig ramlat av ronna och såånt skit.
_
Sen följde amelia med mig hem och vi satt vid  datorn och skrev med massor.. hm ja! Sen förstörde dom mitt liv men det är en annan femma.. Haha :D
Tack för ni räddade min helg tjejjor!

www.ronjavardet.blogg.se <-- ronjas blogg
trixiebelle.blogg.se <-- sofias blogg.
*ameliaharingenförjagvetintevadhennesheter.ingenblogg.se*
haha bild sen i sommras.. fagert!

innebandy hela dagen låång

Idag fick vi sluta vid två för vi hade innebandy tunering. Var med i ett awesome lag, kunde inte ha blivit bättre.
Jag
Hanna
Susanna
Sofia
och Jessie.
Vi kom ända till final och där slog majsans lag med oss. Men tyckte vi tog oss lång iaf så är jätte nöjd. Fast jag är lite dålig förlorare så jag vart liite sur.. hehe! Sen spelade Lärarna mot dom som vann.. och eleverna vaann, så nu jävlar kommer vi få glass av er (a)
När jag kom hem så åkte jag till stallet, gick ut på en mysig promenad i detta vårväder. (eller ska jag kalla det April väder så mycket som de blåser nu?)
_
På onsdag tror jag det är så ska vi till Branäs och åka slalom, fatta va roligt? Ska åka med kattis och vi kanske ska stanna kvar där när skolan åker hem igen, men inte säkert. Pappa kommer ändå få åka och mocka åt ronna eftersom jag kommer vara helt slut när jag kommer hem. Ska försöka lära mig svänga för det suger jag på, jag är så jävla rädd jag åker och har ändå åkt sen trean varje år, alltså  i 5 år. Långberget-hovfjället och branäs. Tycker jag borde ha blivit av med rädslan men det har jag inte, suck alltså. Så den dagen kommer det nog några tidsinställda inlägg så det inte blir såå dålig bloggning.
_
Ska nog ladda ner Spirit filmen sen och kolla på den.. ( obs lite olagling här.. höhö)  men var fett länge sen jag kolla på den och jag älskar soundtracksen.
och snart kommer magda och sara oxå, ska bli awesome. Vet inte hur jag gör än, om jag ska ta ledigt ifrån skolan och ta bussen upp till dom och möta dom. De spörs väl då.
vårt+fammos huus, sommar känslor?

älsk på deej justin.. haha?

Va ett tag sen jag blogga här. Men väntar med spänning på den nya designen som kommer om några veckor, höhö.
Skolan var väldig kort idag, vi slutade tooolv. Eller egentligen tio över 1 men vi gick ju och åt. Sen var de bara och vänta tills vi skulle till torsby och se på never say never, justin biebers film. Wow, är det ända jag kan säga.
_
Så jävla grym är han, jag menar, när han knappt har kunnat stå har han spelat trummor tex. Sen växte det. Ifrån att sitta på gatan och spela - till att åka runt i värden att sjunga är rätt så jävla grymt! Han är allt värd ( tycker jag nu.. haha) Och om jag är lite envisare än förra gånger kommer väggarna vara fullt med hans bilder, sen ska jag se om jag får tag på fototapet på han.. haha (a) snacka om att jag kommer ångra mig efter det alltså, var ju as nära att jag skulle skaffa en fototapet på robert pattison.. Aja dä spörs väll.
Måste tillägga att det var bara jag och emelie som tydligen var dom ända i hela torsby som ville se filmen, för vi satt själva hela tiden.
elvis

till dig lina :)


R.I.P

Välj någon av dom här två låtarna och lyssna på när ni läser/ser på bilderna.


 its you i have loved- dana
 where are you know - justin bieber

trodde aldrig det skulle göra så ont.. Vissa tänker '' amen hon var bara en katt'' men hon var mer än en katt. En bästa vän
Hoppas du har de bättre där uppe med dina ungar nu. Älskar dig för evigt ' Lella ' ♥
du fanns alltid där för mig, jag önskar jag kunde finnas där för dig oxå..























bäst är hon

Har sagt de förut och säger de igen, kommer aldrig få nog av dom orden.
Men den här videon är till någon som inte är som alla andra som säger orden: jag finns här. Utan att mena dom. Hon menar dom alltid! Hon är  unik, bara en hon finns. Hon är de bästa jag har. Min bästa kompis.
Älskar dig Magda
Har sagt de förut och säger de igen, kommer aldrig få nog av dom orden.
Men den här videon är till någon som inte är som alla andra som säger orden: jag finns här. Utan att mena dom. Hon menar dom alltid! Hon är  unik, bara en hon finns. Hon är de bästa jag har. Min bästa kompis.
Älskar dig Magda


dsgdfhd

trött som jag är orkar jag inte blogga så ni får videoblogg ikväll. Bah såh nih vheth

..

ingen ide att ens försöka..

pegasus


ja

kan sääga att jag var på pms humör igår.. hehe. Men allt blev genast mycket bättre när jag träffade liilla mooa mhhme.blogg.se idaag.  Hon är hur go och alltid glad som helst jöö. Och de ända hon pratar om nu är min pegasus video.. hehe hon tycker jag ska skaffa en blogg om pegasus och herxules.. jag har ingen aning om jag ska gö det? Skulle vara roligt för er och läsas, sen tyckte hon oxå att jag skulle göra mera sånadär videoar. Vad säger ni, ska jag göra en nu eller senare?
_
Ska snart till stallet.. eller om en timme blir det, men asså jag har beslut ångest om jag ska rida idag eller inte? det snöööar som faaaan och det är abra jobbigt att rida då. Äeh jag gör de ändå. :D

YEEY

Efterosom jag fick tom tillåtelse av den personen och hänga ut henne på min blogg så ska jag väl ta och göra det även omd et är jävligt elakt gjort, men jag är bara på hennes nivå så.
du har förstört jävligt mycket ska du veta. Men du kommer aldrig få vänner när du håller på så som du gör. Hehe. sorry bruden
sen om andra tycker olika får dom väl de, jag bryr mig inte längre.
Det Fanns chans att jag skulle förlåta dig. Men fuck no. Aldrig. så hejdå och hör aldrig av dig, för jag ska ens inte kolla åt ditt håll :D ( förska iaf. )

fuck you

ÅH FYFAN SÅ JÄVLA ARGER JAG ÄR JUST NU, PÅ EN AWER6780OPO543568
ska skriva ordet hatar dig hundra gånger så kanske de hjälper.
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
hatar dig så jävla mycket
Fast det hjälpte inte ett dugg.
Jag hatar henne helt enkelt. Ska kanske skriva hennes namn och allt vi skrev ? som hon gjorde?
nej jag sjunker inte så  lågt. HATAR
!"#¤%&/(
_
Vad gör ni annars?
jag sitter och plnaerar hur jag ska hemsöka henne när ja dör, nä rå. Men blir så fruktansvärt arg när man mår som bäst och så kommer någon och trampar ner allt. Heh ja.
Ska ta och hänga ut henne i ett annat inlägg så blir det gämnställt. ja, så får det bli!

Jag hade en gång ett väldigt kreatift får

hejsan alla mina läsare, hoppas ni har det så kult där hemma hos catrin och samuel nu.
Va roligt att det va så många som tyckte om mitt videoklipp om pegasus.. eller inte många men de va en del iaf. haha (a)
Assååååååååååååååååååå, det är typ inga personer i skolan.. eller bara 6-7 och nian, för 8 praoar denan vecka, så gissa hur tyst det är här? och idag så var musiken lite små rolig. Jag och stina skulle skriva en låt och då vart det: öj fetto du står på min tå. Fast de tog vi inte såklart, hehe. Och så vann jag typ 3-4 gånger på utslagspoker,
-jaaaaaaaa. Sade jag då.

Nu mina kära läsare, ska jag dissa er, och magda och bege mig till sängen. Godnatt


how do you going på toa

okej, dett är hur man går på toa i enkla steg.

Till dig älskade häst!


Svar på kommentar!

magda kanske man vet aldrig om videoblogg:
MEEER SÅNT HÄR HIIHIH AS GÖÖLLIG DOG NÄR DU SA ATT RONNA INTE KAN MOCKA ÅT SIG SJÄLV AHHAHA OM DU KOMMER PÅ SKÄRTORSDAG ÄR DU VÄL EN PÅSKKÄRRING ?? FÖR DE ÄR VÄL DÅ DOM ÅKER TILL BLÅKULLA?XD
hhahahaha jag orkar inte ihihhiihihih, va söt du är jag vill läsa om hur du går på toaletten
_

Hejsan magda! Roligt att du tycker om att jag videobloggar. Självklart kommer jag videoblogga ofta bara för din skull. Nej ronna kan typ ingenting för hon brås på mig. Båda jag och hon är lite lata.. men nu är det tydligen jag som inte ska vara lat!!!!!!!!!! hästjääävel asså! ja? Jag kommer väl på kvasten? Kanske är häxanssurtant's hemliga kompanjon, det vet du ingneting om!
okej hur jag går på Toaletten kommer i ett annat inlägg, vill du ha de på film eller inte?
Puss på dig!

videoblogg


älskade eric <3

Vart as glad när Eric saAde vann. Helt seriös jag är helt säker att vi kommer vinna allt om han kommer med, vilket han borde eftersom han fick så jävla höga poäng från dom flesta länderna. Vart lite besviken på när norge gedde han så låga poäng, jag menar. Dom ska ju föreställa vårt grannland?! Tyckte de va helt ok låtar med i finalen iår, synd bara att Danny och Eric va me samtidigt. Båda är ju så himla bra.
för dom som missade dom två så kan jag vara snäll och länka till klippen.

dannys låt.

erics låt.
_
Var med Kattis igår, hon följde med till stallet och filma och tog kort lite. Men dom tänker jag inte visa här.
Sen gick vi hem till henne och åt mat, försökte spela in låtar som inte gick så bra för henne och spelade kort.. ja vi bakade oxå.  Spelade in massor av videosar, när en vart bra så säger jag helt plötsligt: Det luktar bajs. haha.. trodde vi skulle dö där ett tag.
Gick ut med Aalvis. ( Som magda säger ) igår och de kommer bilder sen tror jag.

heh


tidde gör sitt första videobloggsinlägg: D


haha sofia

wiie.. eller något

Hej mina 3-7 läsare. ( varierar) Så roligt att ni foortsätter läsa min blogg ÄVEN om jag bloggar kast. Men jag har väl inte så intresannt att berätta när jag går i skolan, eller. Ni kommer få en film när jag interjuvar Hanna och Kattis. Inte så roligt kanske men en rolig sak till bloggen bara.
Vi har ju bestämmda platsen i skolan nu ( av någon mystisk anledning) Så nu sitter jag brevid Pierre en vecka.. hm ja de kommer nog gå sååååååååååbra, när båda hatar varandra.. haha!
_
För att fylla ut inlägget mycket kommer det massor av hästbiler!
/ Johanna :)

old times vettu

Hejsan på er 3 läsare, hoppar ni har det bra för det har jag! Våren är snart påväg oxå.. hehe! Är nästan frisk ( hosatar bara lite) och är as trött. Men det kan vi ta någon annan gång.
__
Skolan idag var seg, men det är väl den alltid typ. Men dom har gjort om HELA högstadiet, jag fattar inte? Dom har målat vitt,flyttat skåp och allt.. Känns som man är på ett sjukhus, varför just vitt? Det ända jag sa igår va vafan?:o helt chokad.. haha som tur är har ingen flyttat på mitt skåp får jag hoppas.. fast det känns som det. Och skåpet känns som 'hejkomochhjälpmig' för jag bara har slängt in alla böcker/papper/pennor/sudd.. Eller sudden och pennan har jag lagt på en liiten hylla i skåpet så ja slipper leta. Fick ta min nya penna för tappade bort den andra inne i skåpet. För dom som vill veta.. höhö. Jag grät nästan idag när jag fick reda på att jag fick ig på provet, jag som läste på så bra, och däär sjönk mitt sjävlfortoende typ.. Ne men jag har ett krav på mig och jag får inte få ha ig på något prov ( förutom matte såklart) Vi har fått en ny no lärare oxå. Han va helt ok! Och eftersom jag inte orkar göra texten i stycken för det ser ut som jag har bloggat jätte länge och att detta inlägg ska se långt ut så får ni stå ut med det ;)
_
Fast nuu gjorde jag ett nytt stycke, bara för att! Var bara till stallet idag, mockade och så städade jag och micka lite, sen tog vi in hästarna och jag hämtade vatten till henne. Fick se deras kattungar oxå. Mee vill haa!!!! Fast jag får inte för pappi eller mamma när jag frågar så ser dom på mig som jag skulle vara sjuk i huvudet, hehe! Men vi har redan massor av katter ( dvs 4 men ändå) och Lella har kattungar på ge oxå.. =/

_
Ett till stycke nurå och de sista för detta inlägg. Vill bara säga, ät en banan, bli en blå smurf. Och lev livet!
oold times..

usch.

Ångrar nu i efterhand att jag kolla på PA2. Har förstört mig helt! Jag skrämmde upp mig själv tills jag satt och skakade. Den filmen sög ju men jag blir ändå så jävla rädd? Jag råka butta till dörren så det lät och jag blev asrädd. Jag har gjort mig rädd för livet alltså!

_

Om två veckor kommer magda oxå, kommer bli jätte roligt! Fast det finns inte så mycket och gö här meen, vi tar säkert bussen in till karsltad någon dag och går på 'stan' haha. Sen kan vi åka till torsby och dryga oss. Eller något!
bäst :D

storm =((

Går väldigt segt och blogga, men jag har no idea vad jag ska blogga om liksom. Det blir mera oseriösa inlägg.. Tror jag ska göra om hela headern, eller inte headern utan designen. Men vi får se kanske kommer ångra mig då, jag har ingen aning. Haha!
_
Sitter och väntar på att Mikaela ska svara på mitt sms, men hon verkar inte ha mobilen på sig haha. Men jag undrar om jag ska skippa och rida idag? Det är ju fan storm ute och då är det ju inte särskilt roligt att rida.. Ska nog putsa alla saker ist. Ska se film med Micka idag oxå tror jag, som vi gjorde upp igår. Hehe. Isf ska vi se paranormal acktivity 2 den är fett läskig. ( har sett halva med ellinor ) och den hänger ihop med första filmen, usch asså. Men måste se klart den för vill veta hur det slutar ÄVEN om Vickan har berättat hur de slutar. Men den verkar inte lika läskig som ettan iaf. Vilket är tur men kommer ändå då då jag redan har gjort det och har knappt sett halva filmen. När jag såg den så åkte ellinor hem och då ville jag inte se den, och jag var ensam hemma och försökte ringa Magda som svarade. Men sen retade hon mig och la på bara för jag var livrädd. Syskon ska väl ställa upp på sånt eller? Det gjorde inte hon iaf :( Hon ska komma snart till mig!!!! :D då vill hon träffa min mommo.. kanske ska hon få det? Höh, kan vara lika taskig som hon va mot mig. (a)
/ Johanna :)

inte död

Jag är inte död om folk tror det, jag har inte orkat uppdaterat denna blogg bara.
_
Har hänt jätte mycket som en del kanske inte vet. Har varit i göteborg och dampat sönder. Var där med magda, och jag lovar. Alla på göteborgshorseshow som hade fodermontrer där älskade oss! Vi vart allas bästis. Alla kom ihåg oss typ. Och sen en vaktis där kände igen oss hela tiden! Till slut sa han Vem är ni? huh, lite irnoisk eller? När vi kom hem till köping så åkte vi till västerås och övernattade där en natt. ( Ja dels för sj kan ta sig i sin jävla röööv) Och dels för det inte gick någon buss hem. Eftersom sj stängde tågdörrarna rätt framför näsan på oss. Pga dom har flyttat fram tåget tio minuter. jävla idioter. Vi vart arga som fan iaf. Men vi kunde inte gå in och klaga på dom för vi var tvungen att skynda oss till bussen som går till Diana. Dagen efter försökte vi planka tåget men det slutade illa. Vi fick betala 145 kr :( Nu planerar vi att vi ska åka till göteborg snart igen.. de ni ;) Men kommer aldrig få det för mamma..  aja. Det ordnar sig alltid tillslut.
här var vi me i en femkamp mitt i paddocken på mässan. Pinsamt värre.
fick mig en ny kille oxå <3
HAHA no. Men han var fett snygg! ( asså han som hoppar. inte hästen, eller hästen va snygg men.. ni fattar!)

en ebba johanna ingrid och linn.
natalie och emma <3
issa:D 
snodde lite bilder från magda.. men de gör väl inge?(A)
fast detta var de bästa på hela helgen!
Älskar dig pluttis :P<3<3<3<3

RSS 2.0