3. Dina kompisar

Mina kompisar är världens bästa! Jag behöver inte skriva mer, för dom som känner sig träffade borde ta åt sig väldigt hårt. För jag älskar er alla, precis som ni är! ♥

miumw

Ååå vilka grymma dagar med närmsta vännerna! Åh vad roligt vi har haft. Tar inte allt nu då jag är helt slut, ska antingen rida nu om däcket på mopeden vill på, annars ska ja träffa marlen som vill snacka, ellelr så lägger jag mig supertidigt. Ja de sista låter perfa!

2. Staden där du bor

Sorry jobbar om dagarna ( kan man ens kalla de jobb? haha) så hann inte lägga in dag två! Gör det nu.
 
_
 
Staden? Man kan ens inte kalla det stad, eller centrum. By låter helt och håller perfekt i mina ögon. I min by finns de ett hotell och en bensinmack och två campingar. Sen finns det ingenting ( just där jag bor) Närmsta mc (donken) är 15 mil ifrån mig, samma närmsta stad med shoppingcentrum. 
 
Endel frågar mig om jag verkligen klarar mig, att bo så ute på landen. Ja den frågan har jag frågat mig förut, men ja. Jag har inget annat val och det är väldigt skönt att bo ute på landet.( känns sjukt å erkänna de, ser det inte som ''landet'') Skulle kännas väldigt konstigt ( men väldigt skönt) om jag skulle flytta in till stan. 
 
 däär bor jag ( i de stora huset) Skabbigt ser de ut men tycker vi bor väldigt fint iaf :D

Dag 1 berätta om dig själv

Johanna heter jag, 15 år och bor i värmland. Bor hemma med Mamma pappa och djuren.. Men vill flytta till lägenhet snart ;) Har tre andra syskon som har familjer, två bröder och en syster. Mina två bröder ser jag inte ofta, vilket jag tycker är synd då jag saknar dom mellan vi ses. Men sånt är livet.
Har 4 katter, kommer få hem en till snart och en hund. Hade en häst för nån månad sen men nu är hon såld.
 det ä väl såhär jag ser ut.. haha
 
 
Till hösten börjar jag frykenskolan, vilket gör att jag måste pendla varje dag. Men har underbara vänner som säger att ja får sova hos dom när jag vill, vilket känns skönt! När jag gick i stöllet så börja vi halv nio varje dag.. de va då jag gick upp. Mamma och pappa kommer få de kämpigt! Fryken är inge gymnasieskola som kanske dom flesta tror, utan ska gå klart sista året i grundskolan där ( klass 9)  eftersom stöllet las ner när jag slutade åttan.

Börjar med dag ett om en min!

1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Din familj
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högsta dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. En tid i ditt liv som du saknar
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagellack
24. Något jag längtar efter
25. Detta är jag beronde av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

jobb

SATAN vad jag är trött! Att jobba på cafe är väl roligt, men finns INGET att göra. Höjdpunkten är ju när någon kommer som ska äta ( vilket inte är ofta) så jäkla tråkigt. Satt av nästan 6 timmar.. åh sista timmen var jobbig :( Men men, ska inte klaga, personalen är trevlig iaf så kul har man när man inte får så långtråkigt.. haha!

SÅ alla ni som läser detta nu, i morrn ska ni komma och äta på cafe, bra tack för mig hejra!

hajhaj

Hemma ifrån moa!! Eller har varit det ett tag. Vi hade det supermysigt och jag trivdes jättebra hos henne. Vi åt på donken VARJE dag och åt godis.. så hej fetton! Nej men det var sjukt roligt, har bilder och filmer jag kommer visa er när våran dator har fixat sig. Vågar inte spara något nu ifall datorn skulle gå sönder. Då går jag miste om ALLA mina bilder och DET vill jag inte!

Jag är inte osäker, jag är bara rädd att göra fel.

true words. Precis så är det.
 
 
Folk kan ta mig som att jag är vääldigt osäker när jag är ute bland folk. Visst kan jag vara det. Men jag är bara rädd att jag gör fel, iomed att ja umgås med sånna folk ( vissa av dom) inte vågar göra så mycket, har socialfobi osv blir jag oxå väldigt lätt osäker och tycker ALLT är pinsamt. Förra sommaren, då va jag jättemodig. Jag våga säga '' Hej'' till alla som gick förbi mig helt random, vinka till okända personer och SKET i om ja gjorde fel, för så länge jag hade roligt så struntade i vad andra tyckte. 
 
Men jag tror att ''osäkerheten'' ( eller att göra fel känslan) kom mer och mer då alla bråk i skolan kom till och möten med rektor, kurator, lärarna var emot mig, dom tyckte nog aldrig om mig.. det va nog där jag börja känna: varför händer detta mig? Varför ska jag bli uttsatt för dehär? Det måste vara mig de är fel på, ingen annan.
 
Det var där jag börja stöta bort vänner,familj osv. Stängde in mig i en bubla som inte riktigt har spräckts än, för jag är inte den jag vill vara.. jag vill vara den modiga tjejen som jag var förra sommaren. I den bublan är det massa tankar, ångesten som gnager ( första gången jag skriver om ångest, hemsk känsla) och längtan att va så långt borta som de går är obeskrivlig. Jag vill få hjälp med detta, vilket jag får av mina underbara vänner. Det går lättare och lättare, och jag vet att jag måste få bort detta innan jag börjar i den nya skolan..
 
Förstår mig inte på livet längre.

:'(

JAG VILL HA HÄÄÄST!!
Men kan inte vill inte och får inte..
 
Jag vill ha häst men ändå inte, otrohetkänslan mot ronna finns alltid där. Jag älskar ronna så ja skulle kunna ta en kula för henne, jag vill inte se någon annan häst i hennes box än hon själv. Vill inte se mitt eller mammas namn på något annat kontrakt än hennes. Vill inte kunna kalla någon annan häst ''min'' än henne.  Mamma sa efter ronna åkte om ja ville kunde ja få en häst..
 
Men jag vill kunna träna och tävla, kunna rida ut i skogen helt själv och lita på att inget händer, hoppa 1 m hinder utan problem, och inte känna tvekan. Saknar att ha en bästavän.. Jag har sålt min bästa vän och det är MITT fel. FYFAN!
 
Jag får nöjja mig med att jag får rida Wininna när jag vill, och att jag får ta hand om marlux när jag vill.. men känslan att inte åka till stallet varje dag och ha ett 'måste'  känns fel. Jag hör hemma där. Jag vill ha en häst att bara ha roligt med..

cczxc

Nu sitter jag i bilen vid sjukhuset. Är med Carola dit för hon ska kolla om allt är bra med bebisen. Har sovit hos dom inatt. Kan ju säga att det va jätteskoj men gråt lika förbannat ändå. Syskonkärlek u know. Ibland blir man förbannad och ledsen och måste visa vart en gräns gåe.

iaf ska snart (kl tolv) kliva på bussen till lidköping :)

RSS 2.0