ARUUUUU IGEN

haha, köpte bb live förut för bara 19 kr. Tänkte passa på nu när de va så billigt. För hade på någotvis fått för mig att bb va i två veckor till. Sen ser jag hur många dagar det är kvar och däär kände jag att 19 kr va bortslösade typ.. Aja de va inte så mycket pengar ändå.
_
http://www.youtube.com/watch?v=ugw-sz6ZIGk <--- bäst.

aru

Igår var ja åp Marken med sofia och susanna. Roligt var de. Jag åh sofia åkte virvelvinden. Den var inte så rolig, men de va två gubbar som åkte så vi skrattade tills tårarna rann. ( iaf på mig.)
Sen köpte jag saker till mamma,tilde och pappa. Inget till mig själv, typ bra för och vara mig :D
_
Sen åkte jag till Jennifer's Place och där var de roligt som vanligt då ra. Medans Marlen pierre och Mårten åkte och mötte Majsan,Mats och Didrik så satt jag och Jennifer hemma hos henne och pratade om allting. Känns skönt och få berätta sina kännslor ibland.
Hur mycket vi sov inatt ska man inte prata om. Jag sov i 5 timmar, vågade inte sova mer för va rädd att ja skulle snarka (a).

fick bli en söt bild på marlen:D
_
Sen fyller Älskade Tilde 3 år idag så vi ska åka och fira toka. <3
grattis<3

Vi som är som vi är, när vi inte blev som vi skulle

True words.

bloggsvar

ÄNTLIGEN har jag bloggsvar! Ställ frågor om ni har nåågra :D ----------->

Dag 22 – En låt som får mig att gråta.

Dag 22 – En låt som får mig att gråta.

_
Dagen är helt självklar.
http://www.youtube.com/watch?v=f0TXOAeu6Gc

Skuulan

Hej ! Sitter i skolan brevid kattis. Vi fick lov och sitta här för Mats för vi ska inte Springa något. Så passar på och bloggar lite men de gör väl ingenting?! :D
_
Igår var vi till Karlstad och tittade på en Volvo. Pappa har köpt den så vi hämtar den i morgon eller på torsdag. Så nu kan vi äntligen åka ut på träningar och tävlingar jag och Ronna. Har ju inte kunnat gjort det förut men nu kan vi!
Får ju inte rida på Två jävla veckor så långtråkigt kommer de bli. Men hovslagaren kommer ju i dag så kommer de blir bra! Ska försöka få någon och rida ronna oxå när jag inte kan och när inte Mikaela kan.




Jag lever trottsallt

Lite sött var de när jag kom till stöllet att sofias kommentar va: jag vart rädd( eller om hon sa orolig?) på riktigt. haha aaw så gött och ha så snälla vänner :'D Träffade oxå amelia marlen micka och majsis som jag va mest med om man säger så. Fast fick inte va där så länge för pappa..
_
http://www.youtube.com/watch?v=cWs493FwXgE <--- bra låt. Den gick på radio x antal gånger inatt vid sjukhuset. Hihi :'D

har fått nog av sjukhus

skulel ha uppdaterat igår OM jag inte åkte in till akuten. på den senaste tiden när jag har ramlat av så har jag oftast fått en liten hjärnskakning. Igår vart det extremt när jag ramla av och svimmade lite och kommer inte ihåg något.
Fick sitta inne på akuten i över två timmar och sen blev jag inlagd över natten men nu är jag hemma igen!
Får dock inte sitta så mycket vid datorn,tv osv och inte rida på över två veckor.
_
Så någon vettig människa som vill smsa i över två veckor? nä trodde inte det.

O-M-G

Idag åkte alla i skolan till torsby för något anti mobbnings sak. Direkt vi kom dit åt vi.. vilket känns konstigt?
Sen gick vi till stjärnhallen och där satt inte mindre än Calle kristiansson med hans band och singnerade. Jag Marlen kattis och Sofia gick och ställde oss i kön till han och när jag kom dit trodde jag mitt hjärta skulle stanan. Helt seriöst.. han var så sjukt snäll och trevlig och allting. Han signerade två papper åt mig och handen och sen gick jag och marlen in och satte oss. Väl där var de tyå två stycken ifrån Friends som spelade upp teater osv.. sen Spelade Calle och OMG så jävla bra han är, skrek tills rösten skärde sig till och med.. haha majsan är nog liite döv bara? Efte det gick ja och Marlen och ställde oss i kön igen för vi ville ha skorna signerade. Fick även min käke signerad. SERIÖST SKA KÖPA HANS ALBUM.. kände min som värsta fjortisen men gaahs..
ni ska få bättre bilder sen. När jag har tvingat moa och skicka alla bilder jag tog på han med hennes systemis <3
BJUDER


nöjd.

ehdg

För att få ut detta ur världen!
ni som inte kan se:
Johanna
fan va full jag blev igår :S
Min andra fylla och jag däckar i badkaret med en vodka flaska -.-
Provade röka på ockkså, värsta känslan men spydde en timme efteråt...
aja nu ska man snart sitta bakis på bussen i flera timmar, kul!!!
_
Detta är inte sant. Det var magda som skrev så för jag skrev såhär på hennes fb: äntligen vågar jag berätta detta: jag är bi.
eller något sådant. Då tog hon min dator och skrev så och dom flesta verkar tro de är sant? HAHAH.
Det är inte sant och om jag nu skulle supa så skulle jag inte skriva de på fb där Mamma pappa mormor syster bröder osv kan läsa de. Så nepp det är inte sant och då vet ni det. HAHA

fan ..

Fick min klänning idag. Dock stod det att den skulle va vit? Men den är mer beige.. -.-
orkar inte beskära bilden så ni får stå uuut

Fuck u then ellos.

eyhjuikliukyjhgtrew

ska aldrig dehär bli bra? åhåh ja vill att allt ska va bra, allt ska va bra som för ett halvår sen kanske?
så mycket jag vill säga men får så lite sagt för jag inte vågar stå för vem jag är. Jag kan aldrig säga ifrån när de väl är allvarligt. Jag vill kunna skratta utan att fake det..  Blir så trött på personer som aldrig kan lyssna när man vill att dom ska lyssa, ta aldrig saker på allvarlet och så.
Att jag har blivit mer eller mindre mobbad hela livet kan ja ju stå ut med. Eftersom det finns de som har de värre än jag. Men att gå såhär långt klarar jag inte, knappt så ja klarade av förra året.Nu när jag väl klarar av de ska de alltid finnas någon som ska butta ner mig till 0 igen. Fuck u then och gå och dra något gamalt över eeeeeeeeer.
_
föressten borde jag duscha och det är jag oxå sur för att jag inte gjorde de när jag kom hem ifrån f-gården. För om jag hade gjort de hade jag varit en ren johanna nu, så nu måste jag gå upp tidigare i morgon och det vet väl alla att jag kommer försova mig?
skitdag.

Dag 20 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dag 20 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
_
öh.. låter aldrig någon ta bilder på mig såååååå pass!
_
Dag 21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
vilken äckel i spegeln. Varför lösa energi och kolal sig själv i spegeln?:D

kollar aldrig i spegel tyyyp.


Dag 19 – Min favoritfilm.

Dag 18 – En bild på det jag köpte senast.

_
Dag 19 – Min favoritfilm.
Min favoritfilm

omg.

ja ni, min klass är inte som alla andra. Iaf inte när 6:an är med oss på lektioner, det kan vara allt ifrån blommor till kamel tå'er. Ja ni ser själva hur konstigt de låter? Men ja.. de är 'min' klass det!
-

suuck att det ska regna hela dag:an ut.. man blir så deppig av de, regn kan kastas åt något annat ställe. För där jag går ska de va solsken! nästan iaf.
Sen vet jag inte hur jävla många gånger mitt huvud ska skadas? Seriöst hur många gånger har jag inte ramlat av och fått hjärnskakning? Minst 4:a iaf.. och mitt huvud blir aldrig bra efter det helleeer. Suck.

Visste ni att världen går under till lördan? Är det bara ja som tror de eller? Seriöst ja vill inte döööööööööööö.
Inte när allt har börjat så bra! Så om jag inte bloggar förns lördan så hejdå alla bloggläsare. Om inte så hörs vi på söndag igen.♥
h hhhhhhhhhm..

Dag 17 – Vad jag åt idag.

Dag 17 – Vad jag åt idag.
_
I skolan åt jag kötbullar,potatis sås + sylt och två smörgåsar.
MINUS broccoling.
Sen någon köttomelett och potatis + sås. MUMS.

tugvhblm

snäll vän jag har eller?

justin <3

Dag 16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
_
Justin drew bieber <3.
Tänk och få uppleva hans dagar? Tänk och få ha hans röst och alla dom skrikande fan'sen? Jag älskar han så sjuukt jävla mycket.. hehe. Hade ja fått chansen hade jag lätt fått va han för en dag. Eller vara den som alltid står brevid honom? Nej ja vet, jag vill vara hans tjej föralltid typ.
En fråga, erkänn att han liknar liite han som spelar harrypotter?:o


Dag 15 – Innehållet i min väska.

Dag 15 – Innehållet i min väska.
_
ja du, alltmöjligt! Fast datorn,laddare till mobil, headset plånbok?
sen venne :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

true words

Bara du vet sanningen, så vad andra säger spelar ingen roll.

oh fyfan..

hitta denna bild på en blogg. Hunden hade över 100 fästingar på sig..

Dag 14 – Någonting jag ångrar.

Någonting jag ångrar? Det är faktiskt jätte mycket jag ångrar, som jag kunde ha gjort/sagt bättre än vad jag gjorde/sagt. Ångrar alltid när jag blir arg på folk som egetnligen inte har gjort mig ett piss, bara när jag är på dåligthumör får de gå ut över någon som iriterar mig de minsta lilla.
Sen har jag ju det vanliga man kan ha ångest för, att man litar på fel person. Man tror att den aldrig ska svika en och så gör den det och allt blir pankaka. varför ska jag inte kunna komma på något jag ångrar riktigt, när jag kommer på saker varje dag förutom nu?
_
Jo nu kom jag på. Min granne hade en häst( ja nu tänker ni: men åh varför bloggar hon om hästar?) men hör här nu. Jag var och hälsade på henne 4 gånger, och 1 gången hon såg mig var hon jätte gla och se mig( fråga mig inte varför, hästar har jätte svårt och lita på folk, iaf en del) samma andra gången. Tredje gången var hon både glad när hon såg mig och hon gnägga eftermig när jag åkte hem, sista gången hade hon föl och hon var inte den samma hästen. Jag fick erbjudande och ta den hästen och självklart ville jag det! Jagmenar hur roligt är det och få hem en häst man redan har sett massor av gånger? Sen kom ronna och då hade jag inte tillgång att ha två hästar. Men det jag ångrar mest är att jag svek henne, jag lova att jag och hon skulle vara för evigt och nu står hon någonstans i sverige och jag sa ens inte hejdå..


Dag 13 – En bild på mig själv för ett år sen. /

Dag 13 – En bild på mig själv för ett år sen.
usch, hatade mitt håååååååååååååår och att jag försökte va fjortis på den tiden. Tur att den tiden är över :D

_


ara

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön. - 
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare. 
[] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel
[/ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[/] Jag har druckit alkohol. - testat bara såå
[] Jag kan inte svälja piller(tabletter).
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ]Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

UTSEENDE
[/ ] Jag är längre än 170cm. jag är 170 cm.
[x] Jag tycker att jag är ful - 
[ x] Jag blir lätt brun.
[x ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering
[xxxx]  Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ]  Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån- 
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.  
[] Jag vill ha barn nån dag.
[ ]  Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn. 

SKOLA/JOBB
[x] Jag går i skolan
[ ] Jag jobbar.
[x ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.   
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har gråtit så mycket så jag skrattat.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Anorexia
[x] Du känner dig svag.
[x] Du hatar din kropp.
[ ] Du har svält dig själv.
[x] Du har dåligt självförtoende
[ ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du tycker att du behöver vara smalare
[x] Folk säger alltid att du är smal, men du håller inte med
[ ] Du skadar dig själv
[x]  Folk har sagt att du är för smal
[x] Du fryser väldigt lätt

ADHD
[attention deficit/hyperactivity disorder]
[] Du är ofta/mestadels hyperaktiv
[] Du har koncentrations svårigheter
[] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor
[] Du sitter nästan aldrig still
[x] Du pratar hela tiden
[] Du behöver uppmärksamhet

Bipolar Disorder
[x] Du kan vara vild ibland
[x] Du är lättirriterad
[/] Du sover nästan inte
[ ] Du har bra självförtroende ibland
[ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[ ] Du har tänkt på / försökt ta livet av dig

Bulimia Nervosa
[Vem har inte varit spysjuk] Du har spytt upp allting som du har ätit
[ x] Du har spytt trots att du inte mått illa
[ ] Du har ingen kontroll över hur mycket du äter
[ ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du äter snabbt
[/] Du har tränat så mycket tills du svimmat
[x] Du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det

Conduct Disorder
[ ] Du är en mobbare
[ ] Du hamnar ofta i slagsmål
[ ] Du har använt vapen som kan orsaka andra skador tex. kniv Etc
[ ] Du har varit elak mot djur
[ ] Du har våldtagit/antastat någon
[ ] Du har förstört någons tillbehörigheter/trädgård utan anledning
[/] Du ljuger ibland
[ ] Du stannar ute hela natten
[ ] Du har rymt hemifrån

Depression
[x] Du är alltid/ofta ledsen
[x] Du gråter ofta
[x] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska 
[x] Du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] Du kan vara väldigt osocial
[x] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel.  

OCD
[tvångstankar]
[x] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[x] Du måste göra särskillda saker tills det känns rätt
[] Du måste ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[ ] Du har skadat dig själv
[x] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier 
[x] Du måste kontrollera saker flera gånger

Schizophrenia
[ ] Du hallucinerar ofta
[x] Du kan bli förvirrd över vad som är fantasi och vad som är verklighet.
[x] Du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[ ] Du tar inte hand om din hygien så som du skulle kunna
[x] Du är blyg

Louiiize - har du känt det så

känner du någongång den känslan i magen
när du kämpar hela tiden för att klara av dagen
Klara av det helvetet som du lever i
Att hålla huvudet högt och låta tiden gå förbi
När jag vaknar vill jag bara ligga kvar i sängen.
varför ska jag gå upp, det är frågan jag ställer
men jag måste hålla ryggen rak så jag bestämmer mig.
jag måste kämpa vidare och visa att ni inte knäcker mig.
Men jag kan se glad ut men på kvällen rinner tårarna.
För jag tror inte ni fattar hur mycket som ni sårar.
Ni sliter ut mitt hjärta och trampar sönder det.
Ni river det i bitar som om det var nått att leka med.
Jag tänker på det ni gör förtjänar jag dethär?
Att bli behandlad som jag inte är någonting värt.
Jag letar efter ord för att förklara vad ni gör mot mig.
Men det finns inget som kan beskriva hur ni sårar mig.
Har du någongång kännt att du inte räcker till
Har du någongång känt att du inte längre vill.
Får du känslan inom dig att du inte klara av dethär
och att det är inte värt allt detta besvär.
Jag minns en tid men nu är det ett tag sen,
då allting var bra med det blir aldrig så igen.
hur mycket jag än kämpar varför gör ni såhär.
jag har inte gjort er nått det vet ni såväl.
Men det är blivit bättre nu, ja vinden har vänt.
Ja det måste vara så för någonting har hänt.
men det är väl som alla säger allt blir bättre med tiden
men såren finns kvar och dom bara svider
men tiden läker alla sår det har man oxå lärt sig.
så nu börjar ja se framåt för nu går det bra för mig.
Mina skratt blir verkliga och jag behöver inte fejk le.
jag är glad på riktigt och ingenting kan förstöra det.
Jag klara mig igenom skiten,det skedde ett mirakel.
nu är allting bra nu ser jag inga fel.
jag skiter i det ni säger nu för ska jag vara jag.
Nu skiter jag i er för jag mår faktiskt bra.
Har du någongång kännt att du inte räcker till
Har du någongång känt att du inte längre vill.
Får du känslan inom dig att du inte klara av dethär
och att det är inte värt allt detta besvär.

jag är med

http://hastoponnyskvaller.blogg.se/2011/may/tavling.html#comment

fuck everything.

usch vilket dåligt val jag står på. Vad jag än väljer blir det fel.
men förlorar jag dig förlorar jag allt♥


Dag 12 – Mitt drömbröllop.

Dag 12 – Mitt drömbröllop.
_
Har nog inge drömbröllop? Kanske för jag inte vill gifta mig. Men såhär vill jag att mitt drömbrölopp ska se ut om jag ska gifta mig.
nästan sådär♥

Rubriken

Nu har jag himla trött ska ni veta, jag försov mig i morse. Ställde klockan på kl 06:00 men vaknade av att kattis ringde mig : 07:18. Jag svorde och sprang direkt in i duchen och duscha på två minuter och blåste håret fort som bara den och sedan var det och sätta sig på cykeln och cykla till skolan med Kattis. Hade rent ut sagt panik och va sur på alla som pratade med mig. Väl till skolan var allt som vanligt igen och jag hade det jätte skoj, ni skulle ha fått bilder från idag men orkar jag sätta i usb kabeln i datorn? Neeeeeeeej.

Sen kom kattis( som jag skrev innan) och vi gjorde iordning oss och drog till stöllet igen och var på kulturkvällen. Det var massor som spelade och sjöng låtar och det var jätte fint! Har video när Sofia Susanna och Moa sjunger och spelar only you. Men orkar inte ladda upp den och får nog inte det heller.
älskling.

aaaa

snart kommer kattis och vi ska göra iordning oss till Kulturkvällen, eller nu kom hon tydligen. Men hon har nog räknat med att jag sitter vid datorn, för.. datorn är mitt liv vettu! ELLER NÖ :D ( måste notera att det var inte Kattis som kom, utan farmor)
:
MEN KOM DÅ KATTIIIS, det vart jobbigt och sitta vid datorn.
a hejra

Dag 11 – En bild på ett ställe jag vart på.

Dag 11 – En bild på ett ställe jag vart på.
playa del ingles <3

rubrikjävel

Har beställt klänningen nu, inte så fin men den duger :)
sko jävlarna finns inte kvar så dom får ni inte se förns ja får doom.
Men då vet ni vad jag ska ha på mig ;D

ja

äntligen har blogg.se fixat de jävla probmlemet.
Nog med det.
_
Idag har det varit en awesome dag, dagen är inte slut än som tur är! Har varit i skolan som vanligt asså, och så har väl jag och Kattis fjortis'at oss lite. Så nu tror alla att jag är fjortis? :( Fjortis? Jag nej de kan jag inte tänka mig. Isåfall, moa hur kan ja va fjortis ? Jag har varit till stallet oxå och ridit lite och sånt skit, och nu ska jag nog bege mig till Fritidsgården, sen är de ett prov + läxor som väntar. Suck.
liten

hejhejhejhejhehjehehehe

skaaaa prooooova eeeeeen saaaaaak!





lalalala

tjoho!

lite biiiilder


Dag 10 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 10 – Någonting jag oroar mig för. ehehe tar en till dag, har fett tråkigt.
_

Jag oroar mig för döden, jag menar. Tänk och ALDRIG vakna upp och vet inte hur nära och kära regarer, tänk så hemskt. Och tänk och veta att någon i familjen eller vänner dör?  Jag vill inte att något av de någonsin kommer hända, jag vill att dom ska alltid leva och aldrig dö. Jag vill aldrig kunna känna smärtan..
Jag oroar mig oxå att jag ska svika dom jag älskar, elelr att folk ska svika mig. Det finns inge värre och jag har varit med om det flera gånger och vill inte uppleva det igen. Det var hemskt iaf. För exakt ett år sen bråkade jag med min absolut bästa kompis och än idag är det inte desamma mellan oss. MEN vi kan prata om allt fortfarande. Men de var en hemsk tid.
fast denhär tjejen är jag mest oroad för, vill inte förlora hennne <3

svar

Jag tryckte på PRTSCRN ( den knappen brevid F12 )
sen gick ajg in på paint och tryckte på CTRL + V :)

ehm..

mALENE om älskliiing. haha:
Hur har du "tagit kortet" så att det syntes att du hade fått meddelande ifrån henne?????

-
Tagit? jag har väl bara kompierat?

sgd

mALENE om Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.:
Vem har gjort headern? (a)
Det är.......................................... http://jenyjonson.blogg.se/ =DDDDD

Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


T-shirt ifrån HM
Jeansshorts ifrån Ellos!

hemma aaaaaa

Har nyss kommit hem ifrån konfermationen, givetvis har inte jag tagit de utan har kollat på när alla mina vänner ha gjort det såklart! Såg jätte bra ut fast det var lite drygt att sitta i en och en halv timme i kyrkan. Buut that's life i think! om några timmar ska jag dra till stallet och rida lite.
skulle ni vilja se flera bilder?:)

ara.

TAck jenny för du gjorde min design! Är några saker som ska fixas men det kan vänta tills båda har tid!
_
Igår var jag med massor av trevligt folk, jennifer,sofia amelia. Sen Jennifer och Maajsan tror jag inte har haft det så roligt på länge faktiskt. Fast så säger jag varje gång men ändåå liksom. Vi åkte moppe och allt sååånt. Och så kicklade majsan och jennifer nästan ihjäl miig, blä. Sen åkte jag och satte upp sommarhage, snart är den klar och då kan man kännna att sommaren är här!
_
Just nu skriver man med sofia. Tänk om det skulle vara för bra för att vara sant, ellerhur sofia? hehe.ahaha saaknar fett mycket.

cha chaaa..

..apperently!
Har gjort en header och bytt ut lite färger åt johanna!
Om du vill ha ändrat på något mer, så säg bara till.

Tack och hej, leverpastej!

KLICKA HÄÄÄR!


..men johanna, du har ju bara en katgori.. SKAFFA FLER!

Dag 8 – Bild på mig och min bästa vän.

paass. dels för jag inte hittar bilder påalla, och dels för att ingen ska känna sig glömd om jag råkar glömma någon <3

Dag 7 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Vill bara påpeka att inlägget/en senast va kattis. hhaha
_
Dag 7 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Bita på naglarna? 
Lat?
mitt tålamod?
Listan kan bli lång!

tyckte dom va as söta


hjälp

Bandeauklänning
http://www.bonprix.se/se/Bandeauklaenning-2707624-bundle.htm?sourcePageClick=article_image
_
http://www.modegallerian.se/klanningar-vila-sienna-dress-paradise-red-222756
VILA Anemone Dress Soft Camel på Bubbleroom.se
http://www.bubbleroom.se/tjej/klanningar/anemone-dress-soft-camel#tabs

beslut ångest.

över vilken klänning jag ska köpa.
http://www.modegallerian.se/klanningar-vila-dot-corsage-dress-181421
http://www.modegallerian.se/klanningar-vila-sienna-dress-paradise-red-222756
VILA Anemone Dress Soft Camel på Bubbleroom.sehttp://www.bubbleroom.se/tjej/klanningar/anemone-dress-soft-camel#tabs
hjälp?

RSS 2.0